Афіша Полтави: які заходи відбудуться цими вихідними (12-13 лютого)

Які заходи відбудуться цими вихідними 12-13 лютого || фото: freepik.com

Час планувати, чим зайнятися цього тижня, щоб після роботи не нудьгувати вдома. Vgorode зібрав цікаві заходи, що відбудуться у Полтаві з 12 по 13 лютого.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram 

Вистави

"Алілуйя, Любов!"

Легендарна Історія кохання, яке зачепить ваші серця. У спектаклі зайнята майже вся трупа театру. Супровід оркестру.

Вартість: від 120 гривень

Коли: 13 лютого, 18:00

Де: Театр ім. Н.В.Гоголя

"Веселі ведмежата"

Весела і повчальна вистава про двох маленьких ведмежат – Топу та Топочку, які влітку гостюють у Дідуся та Бабусі. Глядачі познайомляться із серйозним, справедливим та дбайливим Дідусем-ведмедем, дбайливою, ласкавою та ніжною Бабусею-ведмедицею, а також побачать, які довірливі та добрі стосунки були у ведмежої родини.

Коли: 12 лютого, 11:00

Де: Полтавський обласний академічний театр ляльок

"Стійкі олов'яний солдатик"

Вистава створена за казкою відомого датського казкаря Г.К. Андерсена про олов'яного солдатика, на виготовлення якого не вистачило олова. Однак це не завадило йому бути стійким і мужнім солдатиком і мати добро, серце, що любить.

Коли: 12 лютого, 11:30

Де: Полтавський обласний академічний театр ляльок

"Золоте Курча"

Це сучасна казка, в якій розповідається про те, як Вовк та Лисиця вкрали яєчко і думали, що з нього на світ з'явиться Курочка, яка нестиме для них золоті яйця. Проте замість Курочки вилупився Півник. Вовк та Лиса були у розпачі. Маленьке Курча ще ніколи не бачив своїх батьків і тому сприймає Вовка та Лисицю як тата й маму.

Коли: 13 лютого, 11:00

Де: Полтавський обласний академічний театр ляльок

"Круть і Верть"

Жили-були два мишеня Круть та Верть, які весь час проводили весело, граючи та співаючи пісні. По сусідству жив Півник, який любив працювати і завжди говорив мудрі слова: "Хто працює - той і їсть!" Кілька разів Півник просив допомоги у мишенят, але чув від них: "Тільки не я!" Що ж буде далі з мишами Круть і Верть, якщо вони не зрозуміють значення важливих слів Півня?

Коли: 12 лютого, 11:30

Де: Полтавський обласний академічний театр ляльок

Концерти

"Бах & Bach"

Соліст – Кента Ігараші (Україна-Японія) – саксофоніст-віртуоз, лауреат понад 30 найпрестижніших міжнародних конкурсів, володар 5 Гран-прі.

12 січня він уперше зіграє на сцені Полтавської філармонії. У супроводі Камерного оркестру імені Д.Ахшарумова під керівництвом маестро Олега Тищика він виконає знаменитий Концерт для флейти з оркестром ремінор Карла Філіпа Емануеля Баха. Молодий музикант зробив свою версію цього твору для саксофон-сопрано.

Вартість: від 60 гривень

Коли: 12 лютого, 18:00

Де: Полтавська обласна філармонія

"STAND UP"

Стендап-комедійний жанр, який стрімко набирає популярності в Україні. Комік на сцені розповідає жарти через призму свого життя. Один комік, один мікрофон і повна зала усміхнених людей.

Третій сезон #стендапсизюмінкою починають потужні коміки з усіх куточків України, а саме:

Приїхали всі з Києва (північ).

Щоб у центрі країни, де їх зустрінуть Костя Ізюмов ​​та Саша Сергієнко, подарувати півтори години якісного гумору полтавському глядачеві.

Вартість: від 250 гривень

Коли: 12 лютого, 19:30

Де: Resto club PODIUM

Дискотека "Юність"

Фантастична солодка атмосфера ностальгії, невгамовні танці під улюблені хіти та вічний дух любові, який завжди об'єднує всіх нас в одне ціле! Полтавців запрошують знову відчути приємне шаленство юності.

Вартість: від 150 гривень

Коли: 12 лютого, 22:00

Де: Concert hall "Villa Крокодила".

Последние новости