Афіша на вихідні: чим зайнятися у Полтаві 18-20 лютого

Чим зайнятися у Полтаві 18 – 20 лютого || фото:uzbekistan.travel

Час планувати, чим зайнятися на вихідних, щоб не нудьгувати вдома. Vgorode зібрав цікаві заходи, які відбудуться у Полтаві з 18 по 20 лютого.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram 

Вистави

"Майстер і Маргарита"

Епохи змінюються. Чи змінюються люди? Якщо говорити словами Воланда: "Люди як люди. Люблять гроші, але це завжди було... легковажні... милосердя іноді стукає в їхні серця... звичайні люди... загалом, нагадують колишніх... квартирне питання тільки зіпсував їх...". Так що залишається тільки вірити, що хтось такий, як Майстер і Маргарита, знаходять свій винятковий Всесвіт, який може вміститися в маленькому підвалі або десь... Їм дано в нагороду вічний будинок... тобто вічний спокій?

Вартість: від 80 гривен

Коли: 18 лютого, 19:00

Де: Театр ім.. М.В.Гоголя

"Сватання на Гончарівці"

Дія відбувається під Харковом у селі Гончарівка. Кріпак-коваль Олексій кохає дівчину Уляну, але на шляху до щастя вони стикаються з випробуваннями. Дівчину батьки хочуть віддати її за заможного нелюба – дурника Стецька, над яким усі глузують. Мати Уляни шанує Олексія за його золоті руки, та влада грошей вища за людські почуття. Відставний солдат Скорик, дядько Олексія, все ж допомагає влаштувати сватання на користь свого племінника. Нещасний Стецько, отримавши гарбуза, не може зрозуміти, що сталося, а закохані молодята радіють своєму щастю.

Вартість: від 80 гривен

Коли: 19 лютого, 18:00

Де: Театр ім.. М.В.Гоголя

"Снігова королева"

Пригодницький мюзикл, де оповідається історія дітей Герди та Кая. Одного зимового безтурботного дня Кая заманює і відвозить у свій льодовий палац Снігова Королева. Правителька крижаної землі, що не знає жодних теплих і щирих почуттів, перетворює доброго хлопчика у злого і зовсім байдужого до оточуючих. Його світогляд змінюється і все добре він починає сприймати як погане.

На його пошуки вирушає справжня вірна подруга Герда. Всупереч численним небезпекам, які їй доводиться пройти, - це і зустрітися зі злими розбійниками, Лапландкою, потрапити у чарівний полон Квіткарки), вона знаходить шлях до Льодового палацу. Після багатьох пригод, дівчинка своїм добрим щирим серцем зцілює друга і вони разом прямують до своєї бабусі.

Вартість: від 70 гривен

Коли: 19 лютого, 12:00

Де: Театр ім.. М.В.Гоголя

"Клоун, який мріяв стати президентом"

Якось у вигаданій країні, де панує корупція, розпуста, і злочинність добрий клоун захотів змінити все та стати президентом країни.

Ви навіть не уявляєте, що з цього вийшло. Всі події та герої вигадані, а будь-які збіги з реальними особистостями цілком випадкові.

Вартість: від 150 гривен

Коли: 19 лютого, 19:00

Де: ЦКД Полтавской городской территориальной общины (ГДК)

"За двома зайцями"

Комедійна історія про збанкрутілого спритного цирульника, який шукав вихід зі скрутного фінансового становища шляхом «вполювання» багатої нареченої, перетворилася у трактовці гоголівців на сучасну музичну виставу з яскравими костюмами, декораціями та гротесковими персонажами.

Вартість: від 80 гривен

Коли: 20 лютого, 18:00

Де: Театр ім.. М.В.Гоголя

"Лускунчик"

"Лускунчик" у полтавському театрі - це про хвилюючі мрії і їх втілення, про дитинство, але вже за крок до невідомої юності… Це пора коли оживають ляльки, а іграшкова війна - це бажання виховати мужність.

Тут поєднаються сни і реальність, світ дітей і дорослих. Але найголовніше - переможе добро і віра, що навколо нас багато людей, які здатні прийти кожному на допомогу.

Вартість: 80 гривен

Коли: 20 лютого, 12:00

Де: Театр ім.. М.В.Гоголя

"Коло-бок!"

Казка про веселого Колобка знайома всім. Наша вистава про цього героя має дуже цікаве і неординарне прочитання казкового матеріалу. Колобок не тільки залишається живим і повертається до Діда і Баби, але ще й знаходить собі друзів у особах: Зайчика, Вовчика, Ведмедика та Лисички.

Коли: 19 лютого, 11:00

Де: Полтавський обласний академічний театр кукол

"Пан Коцький"

Жартівлива українська народна казка про те, як звичайнісінький ледачий Кіт, за допомогою  хитрощів Лисиці, зміг обдурити лісових мешканців: Кабана, Вовка, Ведмедя та Зайця, які перетворилися на жалюгідних боягузів. «Пан Коцький» - вистава, яку за своєю жанровою ознакою можна вважати майже оперою.

Коли: 19 лютого, 11:30

Де: Полтавський обласний академічний театр кукол

"Лисичка, Котик та Півник"

В одному казковому лісі, в хатинці, жили-були Котик та Півник. Добре жили, дружньо. Котик працював, а Півник йому веселі пісні співав, а недалечко мешкала хитрунка-Лисичка. Одного разу Котик пішов в ліс на роботу, а Півникові наказав нікуди з хати не виходити та нікому віконце не відкривати, а про те, що сталося з Півником далі, діти дізнаються, коли уважно подивляться нашу виставу.

Коли: 20 лютого, 11:00

Де: Полтавський обласний академічний театр кукол

"Кривенька Качечка"

Самотні Дід і Баба знайшли у лісі кривеньку Качечку в гніздечку та й забрали її додому. Підгледівши дивовижне перетворення Качечки в дівчину-красуню, спалили її гніздечко й пір’ячко… Дівчина перетворилася в Качечку і полетіла у вирій.

Коли: 19 лютого, 11:30

Де: Полтавський обласний академічний театр кукол

Концерти

"Мелодії, що полонять серці"

Соліст муніципального естрадно-джазового оркестру (м. Київ), лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів, лауреат Міжнародного конкурсу імені Мусліма Магомаєва Станіслав Зубар запрошує вас на творчий вечір "Мелодії, що полонять серці".

У програмі популярні твори видатних українських і зарубіжних композиторів.

Вартість: від 100 гривен

Коли: 19 лютого, 18.00.

Де: Полтавська обласна філармонія

"Блокпост" до Дня Героїв Небесної Сотні

Полтавська обласна філармонія презентує моновиставу заслуженої артистки України Наталії Іванченко "Блокпост" за однойменною книгою відомого українського письменника, прозаїка, військовика Бориса Гуменюка.

"Блокпост" - це книга, в якій ідеться про події в Україні часів Майдану і війни на Донбасі. Як стверджує сам автор: "Я не знаю, який там із мене вояка, скоріш за все – «так собі», але свій суб’єктивний кут війни намагаюся тримати усіма доступними мені засобами. Сподіваюся, колись із таких суб’єктивних картинок складеться одна правдива мозаїка".

Вхід вільний

Коли: 20 лютого, 18:00

Де: Полтавська обласна філармонія

"Диско 90-х Рок Хіти"

"Диско 90х" – музичний гурт, який виконує наживо найвідоміші рок хіти 90-х та 2000-х.

Ведучі: Дмитро Божко та Олександр Лазарєв

Вартість: від 200 гривен

Коли: 19 лютого, 20:00

Де: Сoncert hall "Villa Крокодила".

Последние новости