Чому у 4-й міській лікарні Полтави не працюють вбиральні

Чому у 4-й міській лікарні Полтави не працюють вбиральні || фото: aqua-rmnt.com

Майже 10 днів у 4-й міській лікарні працює лише одна вбиральня, яка розташована на першому поверсі. Пацієнти з другого та третього поверхів вимушені спускатися сходами вниз та стояти в черзі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Одна з мешканок Полтави, яка зараз лікується у 4-й лікарні, каже, що через проблеми з вбиральнями, пацієнти в палатах змушені користуватися відрами або спускатися на перший поверх та стояти в черзі, пише "Полтавищина".

Інша пацієнтка цієї лікарні стверджує, що така ситуація триває вже понад 10 днів.

Медпрацівники лікарні кажуть, що неприємна ситуація склалася через те, що у іншому туалеті на першому поверсі зараз замінюють унітази та сантехніку. А на інших двох поверхах є проблеми із каналізацією. Наразі персонал не знає, коли вбиральні почнуть працювати повноцінно.

Директор 4-ї міської клінічної лікарні Лілія Погребняк розповіла, що минулого тижня в стаціонарі забилися труби і "Полтававодоканал" два дні викачував нечистоти. Тому на першому поверсі працював лише один туалет.

Після проведених робіт ситуація не покращилася. Наразі в лікарні працює ремонтна бригада, яка замінює забитий, 6-метровий відрізок труби у підвалі. Планується, що туалети відновлять роботу 7 грудня.

Последние новости