Чим зайнятися у Полтаві 18 – 20 лютого
Афіша на вихідні: чим зайнятися у Полтаві 18-20 лютого
Дозвілля та їжа
17 лютого 2022 14:33
Автор: Юлия Булыга
Чим зайнятися у Полтаві 18 – 20 лютого фото:uzbekistan.travel

Час планувати, чим зайнятися на вихідних, щоб не нудьгувати вдома. Vgorode зібрав цікаві заходи, які відбудуться у Полтаві з 18 по 20 лютого.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram 

Вистави

"Майстер і Маргарита"

"Майстер та Маргарита"
"Майстер та Маргарита" Фото: https://teatr-gogolya.pl.ua/

Епохи змінюються. Чи змінюються люди? Якщо говорити словами Воланда: "Люди як люди. Люблять гроші, але це завжди було... легковажні... милосердя іноді стукає в їхні серця... звичайні люди... загалом, нагадують колишніх... квартирне питання тільки зіпсував їх...". Так що залишається тільки вірити, що хтось такий, як Майстер і Маргарита, знаходять свій винятковий Всесвіт, який може вміститися в маленькому підвалі або десь... Їм дано в нагороду вічний будинок... тобто вічний спокій?

Вартість: від 80 гривен

Коли: 18 лютого, 19:00

Де: Театр ім.. М.В.Гоголя

"Сватання на Гончарівці"

"Сватання на Гончарівці"
"Сватання на Гончарівці" фото: https://www.facebook.com/poltavatheatre

Дія відбувається під Харковом у селі Гончарівка. Кріпак-коваль Олексій кохає дівчину Уляну, але на шляху до щастя вони стикаються з випробуваннями. Дівчину батьки хочуть віддати її за заможного нелюба – дурника Стецька, над яким усі глузують. Мати Уляни шанує Олексія за його золоті руки, та влада грошей вища за людські почуття. Відставний солдат Скорик, дядько Олексія, все ж допомагає влаштувати сватання на користь свого племінника. Нещасний Стецько, отримавши гарбуза, не може зрозуміти, що сталося, а закохані молодята радіють своєму щастю.

Вартість: від 80 гривен

Коли: 19 лютого, 18:00

Де: Театр ім.. М.В.Гоголя

"Снігова королева"

"Снігова королева"
"Снігова королева" фото: https://www.facebook.com/poltavatheatre

Пригодницький мюзикл, де оповідається історія дітей Герди та Кая. Одного зимового безтурботного дня Кая заманює і відвозить у свій льодовий палац Снігова Королева. Правителька крижаної землі, що не знає жодних теплих і щирих почуттів, перетворює доброго хлопчика у злого і зовсім байдужого до оточуючих. Його світогляд змінюється і все добре він починає сприймати як погане.

На його пошуки вирушає справжня вірна подруга Герда. Всупереч численним небезпекам, які їй доводиться пройти, - це і зустрітися зі злими розбійниками, Лапландкою, потрапити у чарівний полон Квіткарки), вона знаходить шлях до Льодового палацу. Після багатьох пригод, дівчинка своїм добрим щирим серцем зцілює друга і вони разом прямують до своєї бабусі.

Вартість: від 70 гривен

Коли: 19 лютого, 12:00

Де: Театр ім.. М.В.Гоголя

"Клоун, який мріяв стати президентом"

Якось у вигаданій країні, де панує корупція, розпуста, і злочинність добрий клоун захотів змінити все та стати президентом країни.

Ви навіть не уявляєте, що з цього вийшло. Всі події та герої вигадані, а будь-які збіги з реальними особистостями цілком випадкові.

Вартість: від 150 гривен

Коли: 19 лютого, 19:00

Де: ЦКД Полтавской городской территориальной общины (ГДК)

"За двома зайцями"

"За двома зайцями"
"За двома зайцями" фото: https://www.facebook.com/poltavatheatre/

Комедійна історія про збанкрутілого спритного цирульника, який шукав вихід зі скрутного фінансового становища шляхом «вполювання» багатої нареченої, перетворилася у трактовці гоголівців на сучасну музичну виставу з яскравими костюмами, декораціями та гротесковими персонажами.

Вартість: від 80 гривен

Коли: 20 лютого, 18:00

Де: Театр ім.. М.В.Гоголя

"Лускунчик"

"Лускунчик"
"Лускунчик" фото: 0532.ua

"Лускунчик" у полтавському театрі - це про хвилюючі мрії і їх втілення, про дитинство, але вже за крок до невідомої юності… Це пора коли оживають ляльки, а іграшкова війна - це бажання виховати мужність.

Тут поєднаються сни і реальність, світ дітей і дорослих. Але найголовніше - переможе добро і віра, що навколо нас багато людей, які здатні прийти кожному на допомогу.

Вартість: 80 гривен

Коли: 20 лютого, 12:00

Де: Театр ім.. М.В.Гоголя

"Коло-бок!"

"Коло-бок!"
"Коло-бок!" фото:pl-puppet.com.ua

Казка про веселого Колобка знайома всім. Наша вистава про цього героя має дуже цікаве і неординарне прочитання казкового матеріалу. Колобок не тільки залишається живим і повертається до Діда і Баби, але ще й знаходить собі друзів у особах: Зайчика, Вовчика, Ведмедика та Лисички.

Коли: 19 лютого, 11:00

Де: Полтавський обласний академічний театр кукол

"Пан Коцький"

"Пан Коцький"
"Пан Коцький" фото:pl-puppet.com.ua

Жартівлива українська народна казка про те, як звичайнісінький ледачий Кіт, за допомогою  хитрощів Лисиці, зміг обдурити лісових мешканців: Кабана, Вовка, Ведмедя та Зайця, які перетворилися на жалюгідних боягузів. «Пан Коцький» - вистава, яку за своєю жанровою ознакою можна вважати майже оперою.

Коли: 19 лютого, 11:30

Де: Полтавський обласний академічний театр кукол

"Лисичка, Котик та Півник"

"Лисичка, Котик та Півник"
"Лисичка, Котик та Півник" фото:pl-puppet.com.ua

В одному казковому лісі, в хатинці, жили-були Котик та Півник. Добре жили, дружньо. Котик працював, а Півник йому веселі пісні співав, а недалечко мешкала хитрунка-Лисичка. Одного разу Котик пішов в ліс на роботу, а Півникові наказав нікуди з хати не виходити та нікому віконце не відкривати, а про те, що сталося з Півником далі, діти дізнаються, коли уважно подивляться нашу виставу.

Коли: 20 лютого, 11:00

Де: Полтавський обласний академічний театр кукол

"Кривенька Качечка"

"Кривенька Качечка"
"Кривенька Качечка" фото:pl-puppet.com.ua

Самотні Дід і Баба знайшли у лісі кривеньку Качечку в гніздечку та й забрали її додому. Підгледівши дивовижне перетворення Качечки в дівчину-красуню, спалили її гніздечко й пір’ячко… Дівчина перетворилася в Качечку і полетіла у вирій.

Коли: 19 лютого, 11:30

Де: Полтавський обласний академічний театр кукол

Концерти

"Мелодії, що полонять серці"

"Мелодії, що полонять серці"
"Мелодії, що полонять серці" фото: https://www.facebook.com/PoltavskaOblasnaFilarmonia

Соліст муніципального естрадно-джазового оркестру (м. Київ), лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів, лауреат Міжнародного конкурсу імені Мусліма Магомаєва Станіслав Зубар запрошує вас на творчий вечір "Мелодії, що полонять серці".

У програмі популярні твори видатних українських і зарубіжних композиторів.

Вартість: від 100 гривен

Коли: 19 лютого, 18.00.

Де: Полтавська обласна філармонія

"Блокпост" до Дня Героїв Небесної Сотні

"Блокпост" до Дня Героїв Небесної Сотні
"Блокпост" до Дня Героїв Небесної Сотні фото: https://www.facebook.com/PoltavskaOblasnaFilarmonia

Полтавська обласна філармонія презентує моновиставу заслуженої артистки України Наталії Іванченко "Блокпост" за однойменною книгою відомого українського письменника, прозаїка, військовика Бориса Гуменюка.

"Блокпост" - це книга, в якій ідеться про події в Україні часів Майдану і війни на Донбасі. Як стверджує сам автор: "Я не знаю, який там із мене вояка, скоріш за все – «так собі», але свій суб’єктивний кут війни намагаюся тримати усіма доступними мені засобами. Сподіваюся, колись із таких суб’єктивних картинок складеться одна правдива мозаїка".

Вхід вільний

Коли: 20 лютого, 18:00

Де: Полтавська обласна філармонія

"Диско 90-х Рок Хіти"

"Диско 90-х Рок Хіти"
"Диско 90-х Рок Хіти" фото: villakrokodila.com

"Диско 90х" – музичний гурт, який виконує наживо найвідоміші рок хіти 90-х та 2000-х.

Ведучі: Дмитро Божко та Олександр Лазарєв

Вартість: від 200 гривен

Коли: 19 лютого, 20:00

Де: Сoncert hall "Villa Крокодила".

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах