Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 2 по 9 травня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 2 по 9 травня
Дозвілля та їжа
01 травня 15:41
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 2 по 9 травня. Фото: kinofilms.ua

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Тісто

Рейтинг IMDB: 9/10

Документальний. Україна, 2024 р.

Режисер: Дмитро Кочнєв

Творча група вирушає в подорож Україною, щоб поспілкуватися з унікальними людьми: кухарями, пекарями, кондитерами, рестораторами та й просто фанатами гастрономічних досліджень. Ці люди – автори, дослідники та зберігачі рецептів, варти традицій, пов'язаних із виробами з тіста. Глядач дізнається понад два десятки рецептів. А за допомогою знаменитих українських кухарів вдасться зрозуміти, якою є філософія хліба, борошна, тіста. І як вона справді всіх нас пов'язує між собою.

Ми були рекрутами

Рейтинг IMDB: 8.8/10

Документальний. Україна, 2024 р.

Режисер: Любомир Левицький

Це фільм послання, документальний фільм представлений у художній формі. Фільм мотивація та фільм маніфест майбутнім рекрутам, а також для світової аудиторії, щоб зрозуміти, хто такі справжні герої сьогоднішніх днів. Воїни, які стоять на захисті світла. Фільм розкриває характер восьми бійців Окремої Третьої Штурмової Бригади. Розкриває їх не лише як професійних військових, але як людей, філософів, просто хлопців, які мають мрії про сім'ї, та мирне життя у своїй країні.

Суперники

Рейтинг IMDB: 7.8/10

Мелодрама. США, 2024 р.

Режисер: Лука Гуаданьїно

В ролях:

  • Зендея Коулман
  • Майк Фейст
  • Джош О’Коннор

Істрія про Ташу Доналдсона, колись неймовірно талановиту тенісистку. Тепер вона стала тренером і силою, яка ніколи не вибачається за свою гру на корті та поза ним. Чоловік Таші – теж тенісист – лідирує по серії програшів, але вона вигадує, як здолати невдачі. Але план Таші стикається з несподіваним поворотом, адже наступний суперник чоловіка – Патрік – його колишній найкращий друг та екс-коханий Таші. Оскільки минуле і сьогодення зустрічаються, а напруга зростає, Таші має запитати себе, чого коштуватиме перемога.

Спадкоємець

Рейтинг IMDB: 7.1/10

Триллер. Франція, Канада, Бельгія, 2023

Режиссер: Ксав'є Легран

В ролях:

  • Марк-Андре Гронден
  • Ів Жак
  • Летиція Ісамбер-Дені

У 30 років модельєр Елліас Барнес стає художнім керівником відомого паризького модного будинку. Через надмірне хвилювання і високі вимоги він починає відчувати біль у грудях. Несподівано його звуть у рідний Монреаль, щоб організувати похорон батька. Там він виявляє, що, можливо, успадкував набагато більше проблем, ніж слабке серце.

Дивотріп

Рейтинг IMDB: 6.5/10

Драма. США, 2023 р.

Режисер: Шон Прайс Вільямс

В ролях:

  • Талія Райдер
  • Джейкоб Елорді
  • Саймон Рекс

Ліліан потрапила до Вашингтона зі шкільною екскурсією. Відділившись від однокласників, дівчина вирушає у власну подорож містами та лісами східного узбережжя США. У своїй подорожі сучасною Америкою дівчина зустрічає різних людей, які називають цю країну своїм будинком: від прихильників переваги білої раси та ісламських радикалів до неопанків.

10 життя

Рейтинг IMDB: 6/10

Анімація. Великобританія, Канада, 2024 р.

Режисер: Кріс Дженкінс

В ролях:

  • Мо Гілліган
  • Симон Ешлі
  • Софі Оконедо

Всі чудово знають, що у котів дев'ять життів. А ще кажуть, що коти ліниві, примхливі та досить агресивні до оточуючих. І все-таки навіть найгарніші з них просто душки в порівнянні з пухнастим бестієм на ім'я Беккет. Але його будні скоро зміняться. До того ж, цілих десять разів! Коту доведеться побувати в шкурі абсолютно різних тварин, щоб, нарешті, почати цінувати своє життя.

Нарешті світанок

Рейтинг IMDB: 5.8/10

Драма, історичний. Італія, 2024 р.

Режисер: Саверіо Костанцо

В ролях:

  • Ребекка Антоначі
  • Лілі Джеймс
  • Джо Кірі

1950-х, молода римська жінка ось-ось заручиться із чоловіком. Вона їде до Чинечитта, щоб пройти прослуховування як статист, і потрапляє цієї майже нескінченної ночі, під час якої відкриває себе.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах