Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 11 по 19 липня - фото: скріншот з трейлеру
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 11 по 19 липня
Дозвілля та їжа
10 липня 13:51
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 11 по 19 липня - фото: скріншот з трейлеру

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Смерчі

Рейтинг IMDB: 9/10

Трилер. США, 2024 р.

Режисер: Айзек Чун Лі

В ролях:

  • Дейзі Едгар-Джонс
  • Глен Пауелл
  • Ентоні Рамос

Кейт Купер – колишня мисливець за смерчами. Її переслідують спогади з минулого про катастрофічну зустріч із торнадо під час навчання у коледжі. Зараз Кейт живе у Нью-Йорку у повній безпеці та вивчає моделі торнадо лише на моніторах комп'ютерів. Якось її друг Хаві заманює дівчину назад на відкриті рівнини, щоб випробувати нову революційну систему стеження за торнадо. Там Кейт знайомиться з Тайлером Овенсом, чарівною та безрозсудною суперзіркою соціальних мереж. Разом зі своєю командою Тайлер показує передплатникам пригоди мисливців за смерчами. І чим небезпечніше погоні, тим краще. Коли сезон смерчів посилюється, з'являються страшні явища, небачені раніше. Опинившись на шляху кількох штормових систем, що насуваються на центральну Оклахому, Кейт, Тайлер та їхні команди змушені виборювати власні життя.

Забери мене на Місяць

Рейтинг IMDB: 8/10

Комедія. США, Великобританія, 2024

Режисер: Грег Берланті

В ролях:

  • Скарлетт Йоханссон
  • Ченнінг Татум
  • Вуді Харрельсон

Скарлетт Йоганссон та Ченнінг Татум в гостросюжетній комедії, події якої розгортаються на тлі історичної посадки космічного корабля «Апполон-11» на Місяць. Коли імідж NASA майже зазнав краху, талановита маркетологиня Келлі Джонс розпочинає безпрецедентну промо-кампанію, щоб виправити ситуацію. Цим вона дуже ускладнює роботу над висадкою всієї команди NASA. Однак коли Білий Дім вирішує, що місія є надто важливою, щоб її провалити, Келлі доручають зняти фальшиве приземлення як запасний варіант. Безкомпромісна боротьба за першість розпочинається.

Кріпачка

Рейтинг IMDB: 7.7/10

Анімація, драма. Польща, Сербія, Литва, 2023

Режисери: Х'ю Велчман, Дорота Кобеля

В ролях:

  • Каміла Уржедовська
  • Роберт Гулачик
  • Мирослав Бака

Історія Ягни – молода жінка в польському селі наприкінці 19-го століття. У цьому осередку пліток і постійної ворожнечі багатих і бідних тримає разом тільки гордість за свою землю, відданість колоритним традиціям і патріархат, що глибоко вкорінився. Вирішивши обрати свій життєвий шлях, жінка опиняється між суперечливими бажаннями найбагатшого фермера села, його старшого сина та можновладців. Опір Янги приводить її на шлях трагічного зіткнення із сільською громадою.

Не чекайте надто багато від кінця світу

Рейтинг IMDB: 7.4/10

Комедія. Великобританія, Франція, Хорватія, Швейцарія, Румунія, Люксембург, 2023

Режисер: Раду Жуде

В ролях:

  • Ілінка Манолаке
  • Овідіу Піршан
  • Ніна Хосс

Анджела понаднормово працює на низькооплачуваній посаді. Розважитися і відволіктися від стресу їй допомагає TikTok, де вона викладає їдкі глузливі відеоролики, приховавши своє обличчя маскою. Дівчина працює асистенткою продюсера і цілий день їздить містом для безглуздого проекту – сюжету про безпеку на робочому місці на замовлення транснаціональної компанії. Але раптово під час зйомки спалахує скандал.

Пекельний серфінг

Рейтинг IMDB: 3.6/10

Трилер, жахи. Франція, 2024 р.

Режисер: Жак Клюгер

В ролях:

  • Мерилін Ліма
  • Марія Забуковек
  • Адель Галой

Найкращі серфінгістки вирушають шукати хвилі на таємничому острові, який зник із усіх карт. Але деякі місця повинні залишатися таємними назавжди… Гра на виживання починається!

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах