Портрет Зеленського створили з фото знищених під час війни будівель

Портрет Зеленського створили з фото знищених у ході війни будівель.

Портрет Зеленського створили з фото знищених у ході війни будівель. Фото: wikipedia.org

Події
30 червня 2022 20:12

В Україні з'явився незвичайний витвір мистецтва на актуальну зараз тему військового протистояння з Росією - портрет президента України з фотографій зруйнованих під час бойових дій будинків.

Зібравши воєдино фото знищених та пошкоджених у ході війни будівель, переважно багатоповерхових житлових будинків, було створено портрет українського верховного головнокомандувача. Вираз обличчя Зеленського виражає скорботу, біль та розпач від знищення російськими окупаційними військами українських міст та сіл.

Незвичайний портрет було розміщено у Twitter Міністерства оборони України. Там же є підпис англійською мовою: "Через нестерпний біль і скорботу ми пройдемо свій шлях до незворотної Перемоги".

https://twitter.com/DefenceU/status/1542089944642064386https://twitter.com/DefenceU/status/1542089944642064386

Творець колажу на тему війни – Перець Горький. Його справжнє ім'я – Сергій Перцев, він є генеральним директором телеканалу М1. Фотографію скорботного президента було зроблено у квітні, коли Володимир Олександрович вперше відвідав знищену російськими військами Бучу, де трупи вбитих мирних жителів лежали на вулицях.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах