Росія обіцяє знищити ще не збудований в Україні завод з виробництва "Байрактар"

Росія обіцяє знищити ще не збудований в Україні завод з виробництва "Байрактар".

Росія обіцяє знищити ще не збудований в Україні завод з виробництва "Байрактар". Фото: wikipedia.org

Події
09 серпня 2022 14:05

Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков пообіцяв, що якщо завод із виробництва турецьких безпілотників в Україні з'явиться, по ньому одразу вдарять російські війська.

Нагадаємо, нещодавно Vgorode писав, що турецька авіабудівна компанія Baykar вже зареєструвалася в Україні та придбала земельну ділянку для будівництва заводу, на якій виготовлятимуть безпілотники "Байрактар". Договір, згідно з яким в Україні планували збудувати такий завод, був підписаний урядами двох країн.

На прохання журналістів речник президента РФ Дмитро Пєсков висловився з приводу новин про купівлю в Україні земельної ділянки під будівництво нового оборонного заводу. На думку представника Путіна, такий завод принесе лише нові страждання українцям, оскільки стане новим приводом для обстрілу території РФ.

Також Пєсков зазначив, що "факт створення такого об'єкту там, звичайно ж, одразу підпаде під тему демілітаризації - це потрібно розуміти". Також він пригрозив, що українці страждатимуть і цей завод не допоможе уникнути "того, що є метою спеціальної військової операції".

Зазначимо, що з 24 лютого 2022 на озброєння української армії поставили до 50 Bayraktar.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах