У що грає країна: 5 найпопулярніших слотів FAVBET

У що грає країна: 5 найпопулярніших слотів FAVBET.

У що грає країна: 5 найпопулярніших слотів FAVBET. Фото: Фактрум

Події
05 грудня 2022 19:04

Полювання за артефактами стародавнього Єгипту, подорож американськими преріями та сафарі африканською саваною… Ні, це не плани Індіани Джонса на найближчий тиждень, а тематика слотів, які користуються найбільшою популярністю у гравців ліцензійного онлайн-казино favbet.ua. Сьогодні розповідаємо про п’ятірку хітів платформи, що вже встигли стати класикою.

Book of Ra

Легендарний слот від Novomatic, який започаткував цілий жанр «книжкових» автоматів про пригоди шукачів скарбів. Як зрозуміло з назви, Book of Ra переносить гравця у Єгипет, де йому доведеться випробувати свою вдачу та спробувати віднайти золоті артефакти часів правління фараонів. В плані ж ігрового процесу «Книгу Ра» можна вважати досить стандартним для сучасних автоматів – тут є п’ять барабанів та 10 виграшних ліній, які гарантують користувачам RTP (відсоток повернення) на рівні 95,1%, а також функція карткової «ризик-гри». 

Favbet King

Ексклюзив FAVBET, створений на основі хітового Majestic King від Spinomenal. У FAVBET King ви – король савани, що полює за здобиччю у вигляді великих виграшів. Гру вирізняє високоякісна графіка та приємний музичний супровід, що занурює гравців у атмосферу африканського континенту. Як і «Книга Ра», «Король ФАВБЕТ» має п’ять барабанів, однак більше виграшних ліній – їх тут 25. Також є символ Wild у вигляді того самого «Короля-лева», випадіння якого збільшує шанси на виграш, магазин спінів та декілька спеціальних можливостей, що відчутно урізноманітнюють ігровий процес.

Sweet Bonanza

«Найсолодший» слот FAVBET, що вже кілька місяців утримується у фаворитах серед гравців платформи завдяки якісному оформленню та захопливому геймплею, не схожому на те, що пропонують гравцям класичні автомати. Особливість Sweet Bonanza від Pragmatic Play в тому, що тут немає ліній виплат у їх звичному розумінні – символи оплачуються будь-де на екрані. Головне, щоб їх було більше нж 8. Друга особливість – бонусна гра «Падіння», під час якої виграшні вибухають, а на їхнє місце стають нові, з яких також може вийти виграшна комбінація. Це додає слоту динамічності та, разом з невисокою волатильністю, робить його ідеальним вибором для довгої гри.

40 FAVBET Fruits

Ще один ексклюзив платформи, цього разу від розробника Gamzix. «40 фруктів ФАВБЕТ» – традиційний «фруктовий» автомат з п’ятьма барабанами та, як підказує назва, з 40 лініями виплат. Цей слот належить до жанру ігор з прогресивним джекпотом, тобто гравець має змогу виграти не лише приз за співпадіння символів, але й випробувати свою вдачу у Jackpot Game з накопичувальним джекпотом, яка активується після виконання певних умов. Крім того, цей слот часто бере участь у регулярних турнірах Gamzix з великими виплатами.

Buffalo 50

І ось вона – та сама американська прерія, про яку йшлося на початку статті. Як і інші ігри від Endorphina «Баффало 50» вирізняє дуже якісна графіка та красиві анімації, завдяки яким автомат не набридає навіть під час довгих сесій. Особливість цього слоту – цілих 50 пейлайнів, завдяки яким забезпечується досить високий відсоток виплат гравцю (RTP) у 96,6%. Серед додаткових можливостей автомату є функція Bonus Pop, яка активує безкоштовні обертання, а також карткова ризик-гра, яка дозволяє значно збільшити виграш.

Будьте в курсі останніх новин, підпишіться на групи Vgorode в Facebook і Viber

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах