Українські авіакомпанії пропонують свої літаки для перельотів за кордоном

Українські авіакомпанії пропонують свої літаки для перельотів за кордоном - фото: Josue Isai Ramos Figueroa/unsplash

Українські авіакомпанії пропонують свої літаки для перельотів за кордоном - фото: Josue Isai Ramos Figueroa/unsplash

Транспорт та інфраструктура
24 березня 2022 02:49

Оскільки через військові дії після російського вторгнення польоти над Україною неможливі, то українські авіакомпанії вирішили реалізувати "мокрій лізинг", тому пропонують свої літаки партнерам для перельотів за кордоном.

Зокрема, Міжнародні авіалінії України запропонували своїм партнерам та іншим авіакомпаніям використати літаки МАУ для виконання чартерних та гуманітарних рейсів за межами України.

Таким чином партнери підтримають операційну діяльність МАУ під час війни, а авіаперевізник зможе приєднатися до економічної підтримки країни, сплачуючи податки. Про це йдеться у заяві авіаперевізника на офіційному сайті.

Більше новин читайте на нашому Telegram-каналі.

У МАУ зазначають, що співпраця з ними пропонується лише тим, хто не виконує перельоти до росії та білорусі, а також тим, хто не отримує фінансування із зазначених країн.

Крім того, український авіаперевізник SkyUp Airlines також пропонує свої літаки іншим компаніям, брокерам та партнерам, кому може знадобитися їхній флот. У заяві йдеться, що 14 літаків SkyUp готові на даний момент виконувати рейси у всіх куточках світу, крім росії, білорусі та зон військових конфліктів.

Приєднавшись до ініціативи, світова авіаційна спільнота зможе підтримати Україну, а також допомогти українському авіаперевізнику продовжувати діяльність під час війни та продовжувати виплачувати податки до державної казни. Плюс - SkyUp готові виконувати евакуаційні рейси, доставляти гуманітарні вантажі за кордоном та поділитись експертизою.

Раніше Vgorode повідомив, що компанія Meest відновила міжнародну доставку посилок до країн Європейського Союзу.

Будьте в курсі останніх новин, підпишіться на групи Vgorode в Facebook і Viber

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах