Кращі фільми Disney на sweet.tv: дивись Hollywood українською 

Кращі фільми Disney на sweet.tv: дивись Hollywood українською  - фото

Кращі фільми Disney на sweet.tv: дивись Hollywood українською  - фото

События
20 ноября 2020 10:23

Фільми студії Disney обожнюють не тільки діти, але і дорослі, вони збирають мільйони переглядів в онлайні і прокаті. Національний онлайн-кінотеатр sweet.tv склав рейтинг п'яти культових фільмів Disney, вмикаючи які відразу ж потрапляєш в іншу реальність. Цікаво, скільки з них ви вже бачили?

В рамках проекту "Hollywood українською" для багатьох фільмів компанія здійснює ексклюзивний україномовний дубляж власними коштами. Тому у sweet.tv кіногерої говорять природно і гарною українською мовою, повністю занурюючи глядача у власну історію. Бібліотека голлівудської студії Disney  доступна до перегляду у межах підписки без доплат лише на sweet.tv.

Серія фільмів "Пірати Карибського моря"

Серія фільмів "Пірати Карибського моря". Фото: sweet.tvСерія фільмів "Пірати Карибського моря". Фото: sweet.tv

Одна з перших блокбастер-франшиз - серія пригодницьких фільмів про піратів у головній ролі із Джонні Деппом стала справжнім фурором. Якщо любите пригодницькі фільми, але чомусь давно не передивлялися "Піратів Карибського моря", радимо якнайшвидше виправляти це  - сьогодні стрічка не менш амбітна та захоплююча, ніж у 2003 році.

Трилогія "Тачки"

Трилогія "Тачки". Фото: sweet.tvТрилогія "Тачки". Фото: sweet.tv

Культова трилогія "Тачки" полюбилася глядачам завдяки зворушливим пригодам Блискавки МакКвіна і його друзів. Трилогія "Тачок" може похвалитися не лише номінацією на "Оскар" та перемогою на "Золотому глобусі", а й численними камео знаменитостей. В українському дубляжі, наприклад, можна почути голоси Андрія Шевченка та Олександра Мочанова.

"Самотній рейнджер"

"Самотній рейнджер". Фото: sweet.tv"Самотній рейнджер". Фото: sweet.tv

Пригодницький бойовик  про техаського адвоката, який випадково став рейнджером, втративши у перестрілці брата. Гор Вербінскі та Джонні Депп, які разом працювали над "Піратами Карибського моря" знову об'єднали сили під час роботи над "Самотній рейнджер" , заручившись підтримкою Армі Гаммера та Гелени Бонем Картер. 

У фільмі максимально відтворили атмосферу Дикого заходу, адже побудували кілька містечок, проклали залізницю та навіть зібрали 250-тонний паротяг. "Самотній рейнджер" отримав два "Оскари" - за грим та візуальні ефекти.

 "Красуня і Чудовисько"

 "Красуня і Чудовисько". Фото: sweet.tv "Красуня і Чудовисько". Фото: sweet.tv

Знайома всім з дитинства історія про відважну дівчину Белль, яка рятуючи батька погоджується стати бранкою Чудовиська і з часом закохується в нього. "Красуня і Чудовисько" від Disney - один з найкращих фільмів, що отримав номінацію на "Оскар" в категорії "Дизайн костюмів".

 "Принц Персії"

 "Принц Персії". Фото: sweet.tv "Принц Персії". Фото: sweet.tv

Одна з найдорожчих екранізацій відеоігор в історії - бюджет фільму склав $150 млн! Перед глядачем східна казка про принца, принцесу і старовинний могутній кинжал, який дарує власнику неймовірну силу - розвертати плин часу. "Принц Персії" зібрав крутий зоряний склад: Джейк Джилленхол, Джемма Артертон, Бен Кінгслі.

Бібліотека Disney - це сімейні фільми та кращі мультфільми для дітей, а після придбання Pixar, Disney - беззаперечний лідер у виробництві кращих анімаційних фільмів. До Нового року sweet.tv готує подарунки для підписників: добірку різдвяних фільмів і мультфільмів, в тому числі культову "Різдвяну історію" з Джимом Керрі.

Довідка:

sweet.tv - національний онлайн-кінотеатр із доступом до українського національного і преміального HD-телебачення, українських фільмів, а також рейтингових світових кінохітів від Disney, Universal, Paramount, Sony та ін. з українською доріжкою. Весь контент можна дивитися в HD якості на будь-яких пристроях (телевізор, планшет, комп'ютер, смартфон).

Інтерфейс додатку sweet.tv - один із найбільш дружніх та інтуїтивно-зрозумілих на українському ринку. Робота платформи залишається стабільною  навіть на слабких пристроях та з мінімальною швидкістю інтернету, що дозволяє дивитись фільми, серіали та телеканали навіть у горах чи в дорозі. Також є можливість поставити телеефір на паузу та переглядати передачі у записі впродовж 7 днів.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях