Рейтинг кінопрем'єр: що подивитись у Полтаві з 24 лютого

Що подивитись у Полтаві з 24 лютого

Що подивитись у Полтаві з 24 лютого фото: https://tv.ua/

Дозвілля та їжа
22 лютого 2022 17:42
Автор: Юлия Булыга

Vgorode дізнався, які фільми покажуть у Полтаві з 24 лютого, та розсортував їх за рейтингом. Запрошуйте друзів або вирушайте у кіно самостійно. Не нудьгуйте вдома вечорами і не забувайте маски!

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram 

"Дог"

Рейтинг IMDb – 6.9/10

Комедія. США, Італія

У головних ролях: Чаннінґ Татум, К’Оріанка Кілчер

Режисер: Чаннінґ Татум, Рід Каролін

Два колишні армійські рейнджери проти своєї волі вирушають у подорож, яка запам'ятається їм на все життя. Бріггс і бельгійський малину Лулу мчаться Тихоокеанським узбережжям, щоб вчасно потрапити на похорон товариша по службі. Тепер Бріггсу доведеться зробити все, щоб сподобатися напарниці інакше вона перетворить їхню поїздку на кошмар.

"Насолода"

Рейтинг IMDb – 6.3/10

Еротика, Драма. Франція, Швеція, Нідерланди

У головних ролях: Софія Каппель, Єва Меландер

Режисер: Нінья Тюберґ

19-річна апетитна шведка Белла Черрі перетинає океан і летить до Лос-Анджелесу, щоб стати новою світовою порнозіркою. Однак її планам заважає закулісся індустрії, де існує жорстка ієрархія та конкуренція, які перемелювали і не таких, як Белла.

"Вовк і лев"

Рейтинг IMDb – 6.1/10

Сімейний. Франція

У головних ролях: Моллі Кунц, Ґрем Ґрін, Чарлі Каррік

Режисер: Жіль де Метр

Альма отримує спадок від діда - будинок на острові, де планує займатися музикою, бо мріє стати піаністкою. Одного разу дівчина надає прихисток вовчиці з вовченям. В той самий час над островом розбився літак, що переправляв маленьке левеня до місцевого цирку. Всі, хто був на літаку, гинуть, окрім левеняти. Тож Альма вирішує врятувати хижака, а вовчиця допомагає дівчині виходити звіряток. Коли вовчиця зникає, Альма починає дбати про малечу самотужки.

З часом ці звіри зростають та перетворюються на хижаків, небезпечних для всіх окрім своєї матері, якою їм стала Альма.

"Гра тіней"

Рейтинг IMDb – 5.0/10

Екшн, Бойовик. США

У головних ролях: Ліам Нісон, Ейдан Квінн, Тейлор Джон Сміт

Режисер: Марк Вільямс

Урядовий агент Тревіс Блок впродовж своєї кар’єри брав участь у таких місіях, деталі які не прийнято розголошувати. З віком Тревіс зрозумів, що хоче стати ближчим до своєї родини, на яку ніколи не вистачало часу. Однак цьому ніхто не радий. Донька не вірить, що він може стати гарним дідусем. Та набагато більше перепон зі сторони колишнього керівництва. Бажання Тревіса вийти із гри викликає агресивний спротив. Саме у цей період чоловік дізнається про таємну змову уряду, через яку регулярно гинуть ні в чому не повинні люди. Настав момент покласти край злочинним діям високопосадовців.

"Велика прогулянка"

Комедія, Сімейний. Україна

У головних ролях: Юрій Ткач, Олена Кравець, Андрій Ісаєнко, Ірина Гатун

Режисер: Олег Зборовський

Сюжет комедії розгортається навколо двох сімей: працівників культури Драгоманових та районних бізнесменів Наливайченків. Весняними вихідними вони вирішують традиційно вибратися «на шашлики» — доля зводить їх на одній галявині, котру кожна з сімей вважає «своєю». Між ними розпалюється суперечка, яка переростає у гротескну «війну» за місце під мангал. Несподівано з’являється і третій претендент — утікач-корупціонер, що сховав свої гроші на цій же галявині та бере молодших дітей наших сімей у заручники.

Будьте в курсі останніх новин, підпишіться на групи Vgorode в Facebook і Viber

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах