Meetup з інвестицій InvestTalk у Полтаві: у що інвестувати у 2023 році, аби портфель був «зелений»

Meetup з інвестицій InvestTalk у Полтаві: у що інвестувати у 2023 році, аби портфель був «зелений».

Meetup з інвестицій InvestTalk у Полтаві: у що інвестувати у 2023 році, аби портфель був «зелений». Фото: investtalk.wayforpay.shop

Суспільство
12 липня 2023 12:40

«Біржовий університет» запрошує на благодійний захід про останні зміни у сфері інвестицій, реальні кейси заробітку та найперспективніші напрямки на найближчий рік. Подія відбудеться 14 липня о 18:00.

Команда експертів поділяться з учасниками форуму своїм досвідом інвестування та розкажуть:

  • у які надійні, але дохідні інструменти інвестувати, якщо ви лише починаєте формувати капітал?
  • куди інвестувати аграрію, щоб був дохід круглий рік?
  • як купувати акції Google, Amazon і інших великих компаній?
  • що актуально у 2023 році: акції, крипта, нерухомість, земля?

Спікери та теми доповідей

  • Роман Кушнір, СЕО Школи розвитку SPE, засновник консалтингової компанії SPE-Consulting, розвиткового журналу Експеримент та криптостартапів. «Порівняння фінансових інструментів: акції, крипта, нерухомість, земля».
  • Павло Бойко, засновник Gonzo invest, керуючий капіталом 300+ інвесторів, інвестор, що з 2017 по 2021 рік заробив 1165% на фондовому ринку України при його ринку на 118%. «Перспективи України та світу: чому криза — найкращий час для інвестицій».
  • Павло Авраменко, інвестор-практик на фондовому ринку США та України, 19 років досвіду у сфері фінансів, керує клієнтськими інвестиційним портфелем на суму понад $4 млн. «Чому варто опанувати біржову справу вже сьогодні?».
  • Левченко Оксана, 20 р. досвіду та 300+ успішних судових справ у ніші земельного права, засновник підприємства «Форас-Ленд», голова ГО «Прозора країна». «Правове регулювання аграрного сектору».

Meetup з інвестицій InvestTalk у Полтаві: у що інвестувати у 2023 році, аби портфель був «зелений».Meetup з інвестицій InvestTalk у Полтаві: у що інвестувати у 2023 році, аби портфель був «зелений». Фото: investtalk.wayforpay.shop

Вартість квитка на мітап з інвестицій 一 250 грн. Всі гроші підуть на соціальний проєкт із розвитку фінансової освіти дітей 一 літній табір фінансової грамотності.

Участь в благодійному івенті можна взяти офлайн у Полтаві (Reikartz Галерея Полтава, вул. Європейська, 7). Кількість місць обмежена!

Дивіться детальну програму та реєструйтеся на подію за посиланням.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах