13 Айфон: чи досі актуальний цей смартфон

13 Айфон: чи досі актуальний цей смартфон - фото

13 Айфон: чи досі актуальний цей смартфон - фото

Техно
18 липня 2023 17:52

Новинки смартфонів від компанії Apple традиційно виходять у вересні: незабаром вихід 15 покоління. Звісно, не варто розраховувати, що гаджет буде дешевим. Самі розробники стверджують, що він буде найдорожчим з усіх моделей.   

Водночас зовсім необов’язково гнатися за новинками, адже можна купити перевірену модель з актуальними параметрами. Мова йде про iPhone 13 Pro Max 256GB. Замовити цей чи інші моделі можна вигідно в інтернет-магазині Grokholsky.

Чи актуальні параметри сьогодні

Попри те, що модель вийшла майже 2 роки тому, вона здатна дати фору навіть сучасним флагманам інших виробників. Можна сміливо стверджувати, що показники потужності залишаться актуальними протягом наступних 3-4 років, а то й більше.

Багатьом виробникам недоступні потужні процесори А15, які випереджають сучасні аналоги. Окремо варто виділити й операційну систему, якій для роботи не потрібні 8-12 ГБ.

Крім того, в пристрої використовується окремий графічний чип. Він дозволяє з більшим комфортом грати в ігри, використовувати додатки, пов’язані з обробкою тривимірної графіки. Тобто під час серйозного навантаження смартфон не розряджається, не зависає і не гріється.

Любителям фотографій та відео

Окремої уваги заслуговує модуль камер. Тут є три об’єктиви та сканер LiDAR. Останній використовується в космічній галузі для вимірювання відстані між об’єктами. В «земних» умовах він також добре себе проявив.

Завдяки наявності такого датчика, камера фокусується майже миттєво. Точне вимірювання відстані гарантує якісне зображення найменших деталей. Кожна волосинка буде помітною на кадрі. Серед інших особливостей камери:

  • оновлена система оптичної стабілізації;
  • трикратний зум ширококутного модуля;
  • надчіткі знімки навіть з відстані у 2 см (покращений автофокус);
  • покращена нічна зйомка (збільшилась світлочутливість);
  • попередньо встановлені корисні режими.

Таким чином, цю модель однозначно варто розглядати до покупки. Вона ще тривалий час буде радувати свого власника можливостями.   

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах