Екстравагантні літні алкогольні коктейлі для спекотного сезону

Екстравагантні літні алкогольні коктейлі для спекотного сезону.

Екстравагантні літні алкогольні коктейлі для спекотного сезону.

Дозвілля та їжа
22 травня 2023 17:14

З настанням спекотної української погоди, наші міста оживають та наповнюються літньою енергією. У такі дні, коли сонце палить і температура досягає свого піку, немає нічого прекраснішого, ніж насолоджуватися освіжаючими та смачними коктейлями. У цій статті ми вирішили запропонувати вам деякі унікальні та надихаючі рецепти літніх коктейлів, щоб ви могли охолонути і насолодитися принадами цієї прекрасної пори року.

"Егермейстер Маргарита з грейпфрутом та перцем"

Цей незвичайний варіант маргарити поєднує у собі пряні та гострі нотки. У шейкері змішайте егермейстер - 45мл, 30 мл свіжого соку грейпфруту, 15 мл сиропу агави і кілька кружок свіжого перцю чилі. Додайте лід і добре збийте. Подайте в охолодженому келиху з краєм, обсипаним сіллю та перцем чилі.

"Смокі Белла з віскі та чорним чаєм"

Цей незвичайний коктейль натхненний вишуканими смаками віскі та ароматного чорного чаю. У високій склянці з льодом поєднуйте 60 мл якісного віскі, 30 мл свіжовареного та охолодженого чорного чаю, 15 мл сиропу ванілі та кілька крапель ароматного біттера. Перемішайте і прикрасьте часточкою лимона.

"Блуді Мері з креветками"

Цей екстравагантний варіант класичного коктейлю Блуді Мері пропонує неповторне поєднання смаків та текстур. У склянці для міксології поєднуйте 45 мл горілки, 90 мл томатного соку, 15 мл лимонного соку, 2 краплі соусу Вустершир та 2 краплі табаско. Додайте кілька кружечків огірка, скибочки лимона та кілька крушонів креветок. Прикрасьте гілочкою селери.

"Карибський вогонь з ромом та перцем"

Цей пікантний коктейль натхненний теплими карибськими вечорами та приправлений гострим перцем. У келиху з льодом поєднуйте 60 мл темного рому, 30 мл свіжого ананасового соку, 15 мл лимонного соку і 10 мл сиропу апельсина. Покладіть у келих кілька кружечків свіжого перцю халапеньо і обережно перемішайте.

"Екзотична суміш з текілою та динею"

Цей незвичайний коктейль поєднує в собі дину, що освіжає, і міцний смак текіли. У блендері змішайте 60 мл текіли, 120 гр динної м'якоті, 30 мл свіжого соку лайма і кубики льоду. Блендер увімкніть на кілька секунд, щоб отримати однорідну масу. Подайте у високій склянці і прикрасьте шматочком дині та листочками м'яти.

Літо - ідеальний час для експериментів з коктейлями та відкриття нових смакових горизонтів. Приготування екстравагантних літніх напоїв стане справжньою пригодою для ваших почуттів та подарує вам унікальний досвід. Не бійтеся експериментувати, додавати свої інгредієнти та створювати нові комбінації. Приємного проведення часу і насолоджуйтесь цими незвичайними літніми коктейлями!

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах