SKYLERR намагається зняти свою кандидатуру з Нацвідбору на "Євробачення": що сталося

SKYLERR намагається зняти свою кандидатуру з Нацвідбору на "Євробачення": що сталося.

SKYLERR намагається зняти свою кандидатуру з Нацвідбору на "Євробачення": що сталося. Фото: instagram.com/skylerr_officia

Дозвілля та їжа
04 лютого 17:32

Сьогодні, 4 лютого, фіналістка Нацвідбору на Євробачення-2024 SKYLERR заявила, що хоче зняти свою кандидатуру з глядацького голосування.

Що каже SKYLERR

Артистка вважає нечесним те, що голосування продовжили до вечора 4 лютого у зв'язку зі збоєм у "Дії".

- На жаль, голосування в моменті вже не повернути, а я довіряю саме моменту. "Дія" працювала вночі, зранку вона знову не працювала, зараз, як мені відомо вона знову працює. Голоси могли зарахуватись некоректно. Я розумію, що це велика система, це збій і у всіх однакові умови, але знову ж таки, я за голосування прозоре і зрозуміле, яке в моменті. В цих піар-перегонах, які склались через цю ситуацію брати участь мені не цікаво, "немає переможців в цьому марафоні" - слова з моєї пісні, які на сьогодні як ніколи актуальні, – написала співачка в Інстаграм. 

Дівчина подякувала організаторам та звернулася звернулася до "Суспільного Мовлення" із проханням зняти її кандидатуру з участі у Нацвідоборі.

Реакція "Суспільного Мовлення"

Організатори відмовилися знімати SKYLERR з голосування.

- Виступи всіх учасників у фіналі Нацвідбору вже відбулися, та по їх завершенню було оголошено глядацьке голосування, яке триває сьогодні до 19:05. Про закінчення голосування ведучі повідомлять у прямому ефірі. Відповідно до правил Національного відбору відсутні підстави зняття кандидата на цьому етапі конкурсу, – написали організатори Нацвідобору в Телеграм-каналі.

За їх словами, якщо за результатом голосування SKYLERR стане переможницею Національного відбору, то тоді артистка може відмовитись від укладання договору із Суспільним Мовленням на участь у міжнародному пісенному конкурсі Євробачення.

Реакція слухачів та інших конкурсантів

Деякі учасники, а саме – Alyona Alyona та гурт Ziferblat – прокоментували рішення SKYLERR у неї під постом. Вони сказали, що артистка чудово виступила і у неї прекрасний голос. 

Слухачі ж поділилися на два табори: хтось підтримав співачку, а хтось образився, бо вже за неї віддав свій голос.

Будьте в курсі останніх новин, підпишіться на групи Vgorode в Facebook і Viber

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах