Декілька об’єктивних причин купити велосипед

Декілька об’єктивних причин купити велосипед - фото

Декілька об’єктивних причин купити велосипед - фото

Стиль життя
19 грудня 2023 22:44

Практично кожен  із нас в дитинстві гасав на велосипеді по околицях свого міста чи іншого населеного пункту. І якщо ще відносно недавно вибір таких виробів був суттєво обмеженим, то сьогодні і дорослі, і діти можуть без особливих проблем знайти оптимальну для себе модель. Міські та шосейні, гірські та туристичні, на амортизаторах чи без них – асортимент продукції зараз надзвичайно величезний. І тому, зазираючи на сайт https://veloplaneta.ua/ua у пошуках цікавої пропозиції, варто взяти до уваги певні поради від знаючих спеціалістів. 

На що звертати увагу при виборі велосипеда?

Процес підбору потрібного двоколісного транспортного засобу передбачає врахування трьох основних параметрів:

  • Стиль катання. Цей акцент передбачає, де саме буде експлуатуватися велосипед – тільки в умовах міста, чи для поїздок в гористу місцевість, на великі чи малі дистанції тощо;
  • Кількість амортизаторів. Від цих елементів залежить стиль і комфорт катання. Окремі моделі можуть взагалі їх не мати, інші оснащуються однією або двома амортизаційними системами;
  • Розмір рами. Цей показник вимірюється в дюймах, передбачаючи діапазон від 13 до 24. Тому під час вибору велосипеда враховуються пропорції тіла та зріст майбутнього власника.

І звичайно – перед покупкою вибраної моделі бажано її протестувати, щоб не мати надалі проблем із користуванням.

У чому переваги велосипеда?

Про користь поїздок на велосипеді сказано немало. Проте все ж таки окремо можна визначити найбільш об’єктивні причини для купівлі цього пристрою. Перш за все – можливість підтримувати своє тіло у тонусі. Для здоров’я серця достатньо буде накручувати педалями всього 30 км на тиждень. Регулярні фізичні навантаження дієво покращують імунну систему, а часте перебування під сонячними променями збільшують вміст вітаміну D у крові. 

Не варто забувати й про великі можливості для цікавих подорожей. Маючи двоколісного друга, можна фактично об’їздити всю Україну, буваючи в тих місцях, які обираєте ви самі, а не туристичні агентства. Та й навіть добре знайомі місцини відкриються вам зовсім по-новому. Заміна машини на велосипед позитивно впливає на екологічний стан навколишнього середовища. Пересуваючись на велосипеді, можна завжди мати стильний вигляд. Для сімейних велосипед – це приємний час дозвілля на природі. А ті, хто серйозно займається спортом, матимуть розширені можливості для щоденних тренувань.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах