Жахливе вбивство на Полтавщині: Конфлікт у родині призвів до трагедії

Фото нацполіції.

Фото нацполіції.

Події
21 червня 2023 11:48

Після інтенсивного розслідування поліція Полтавщини розкрила жахливий злочин, який стався у Лубенському районі. За даними слідства, жертвою став чоловік, який був вбитий у результаті конфлікту у сімейному колі.

За попередніми даними, вбивство стало наслідком зіткнення між потерпілим та 67-річним місцевим мешканцем. Під час конфлікту, підозрюваний застрелив чоловіка за допомогою мисливської вогнепальної зброї. На жаль, потерпілий не зміг вижити від отриманих поранень.

Спостерігачі слідства встановили, що підозрюваний намагався приховати сліди злочину. Він вивіз тіло вбитого, після чого спалив його та закопав рештки на смітнику. Однак завдяки ретельній роботі поліції, злочин вдалося розкрити, а підозрюваного затримати.

В даний час підозрюваний перебуває під вартою, йому повідомлено про підозру в вбивстві. Поліція продовжує розслідування справи, щоб з'ясувати всі обставини злочину та забезпечити правосуддя для загиблого чоловіка.

Цей жахливий випадок ще раз нагадує нам про важливість розуміння та розв'язання конфліктів шляхом мирного спілкування та взаємопорозуміння. Поліція закликає громадян бути пильними та в разі потреби звертатися за допомогою до правоохоронних органів, щоб запобігти подібним трагедіям у майбутньому.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах