Вакциновані пенсіонери безкоштовно отримають сучасні смартфони від держави

Пенсіонери в Україні безкоштовно отримають сучасні смартфони від держави.

Пенсіонери в Україні безкоштовно отримають сучасні смартфони від держави. Фото: ua.news

Події
08 лютого 2022 12:10

Вакцинованим українцям пенсійного віку пообіцяли видати сучасні смартфони безкоштовно. З такою заявою виступив президент України Володимир Зеленський під час Diia Summit 2022.

Президент країни Володимир Зеленський першим презентував нові переваги порталу. Він оголосив, що тепер "країна у смартфоні" буде доступна для всіх, незалежно від віку.

Так, цієї весни усі вакциновані громадяни України, яким 60 і більше років, отримають від держави сучасний якісний смарфон та пільговий тариф абсолютно безкоштовно.

Сьогодні, 8 лютого, проходить Diia Summit 2022 на честь того, що порталу "Дія" виповнилося два роки. На сцені вже виступив президент України Володимир Зеленський, перша леді Олена Зеленська, голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, прем'єр-міністр Денис Шмигаль та міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Сьогодні буде представлено кілька нових функцій додатку "Дія", якими зможуть користуватися всі українці. Трансляція саміту проходить на YouTube-каналі "Дія".

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що в Діі вже можна згенерувати Covid-сертифікат про бустерну вакцинацію. Він буде дійсним 270 днів. Для того, щоб в особистому кабінеті з'явився сертифікат, потрібно зайти в додаток, вибрати в розділі "Covid-сертифікати" потрібний тип сертифіката та дати згоду на передачу персональних даних.

Також ми розповідали, що ФОПи у "Дії" можуть подати річну декларацію "у два кліки".

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах