Тушкована свинина з продрезерву Полтави небезпечна для споживачів

Тушкована свинина з продрезерву Полтави небезпечна для споживачів

Тушкована свинина з продрезерву Полтави небезпечна для споживачів фото: poltava.to

Події
07 червня 2022 08:59
Автор: Юлия Булыга

Під час перевірки консервів з тушкованою свининою з продрезерву Полтави з'ясувалось, що продукція не відповідає державним нормам. Тому вона небезпечна для кінцевих споживачів (малозабезепечених верств громадян), яким їх планують безкоштовно роздавати.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Управління Північно-Східного офісу Держаудитслужби у Полтавській області надіслало лист на ім’я Полтавського міського голови Олександра Мамая, де попередило про якість м'ясних консервів, пише "Полтавщина".

Окрім цього управління Держпродспоживслужби у Полтавській області під час перевірки потужностей ТОВ «Продпотом» на вул. Харчовиків, 6а виявило порушення, які можуть нести небезпеку для життя та здоров’я людей. У зв’язку із цим управління рекомендувало тимчасово припинити експлуатаційний дозвіл на роботу підприємства. За інформацією інспекторів, їх використовують й інші суб’єкти господарювання — ФОП Сергієнко, ФОП Доленко та ТОВ «Полтавський м’ясокомбінат».

За даними управління СБУ у Полтавській області, місто закупило у ТОВ «Продоптом» 80 тисяч  консервів «Свинина тушкована».

Раніше місто повідомило, що харчові набори з продрезерву планують роздати пільговим категоріям містян через те, що продукти зберігаються у непристосованих для цього приміщеннях шкіл й при літніх температурах можуть зіпсуватися.

Будьте в курсі останніх новин, підпишіться на групи Vgorode в Facebook і Viber

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах