Як у Полтаві готуються до "шокового" опалювального сезону

Як у Полтаві готуються до "шокового" опалювального сезону

Як у Полтаві готуються до "шокового" опалювального сезону фото: odessa-life.od.ua

Події
06 серпня 2022 20:59
Автор: Юлия Булыга

Майбутня зима буде найскладнішою в історії незалежної України. Влада Полтави та області вже готується до нового опалювального сезону та продумує альтернативні варіанти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Міський голова Полтави Олександр Мамай закликав місцевих жителів утеплювати квартири, а ще краще – обрати одну з кімнат, де під час морозів житиме вся родина.

Перший заступник міського голови Полтави Валерій Пархоменко каже, що влада обласного центру готується до "шокової ситуації". Міська рада вже веде переговори з USAID (Агентство США з міжнародного розвитку), щоб отримати мобільні котельні. З їхньою допомогою планують опалювати навчальні заклади, сади та школи. Другий варіант – у навчальних закладах створять пункти обігріву людей. Однак до таких заходів вдадуться лише, якщо виникне критична ситуація, пише "Полтавщина".

Також Полтава подала заяву на виділення потужних електрогенераторів. Теплогенератори працюють на твердому паливі, тому потрібно паралельно шукати тверде паливо. Сьогодні у Полтаві достатньо вибракованих дерев, які можна використовувати як паливо. За їхній рахунок місто зможе забезпечити себе твердим паливом.

Будьте в курсі останніх новин, підпишіться на групи Vgorode в Facebook і Viber

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах