У Полтаві та області пролунали вибухи: що відомо

У Полтаві та області пролунали вибухи: що відомо.

У Полтаві та області пролунали вибухи: що відомо. Фото: UA News

Події
01 листопада 2022 06:55

У ніч на 1 листопада небо над Полтавською областю було неспокійне. Усе через те, що Російська Федерація вкотре намагалась атакувати критичну інфраструктуру України дронами-камікадзе. Проте завдяки вдалій роботі протиповітряної оборони, ворожі БПЛА не долетіли до цілі.

Про дрони над областю повідомив голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

О 01:23 на Полтавщині почалася повітряна тривога, яка тривала три години. За цей час росіяни намагалися атакувати обласний центр та інші міста.

За повідомленням місцевих мешканців, близько 02:00 вибухи було чутно в Полтаві. Дмитро Лунін підтвердив їх.

Через годину стало відомо, що над Полтавською областю помітили ворожі БПЛА. Три з них були збиті, але робота з виявлення дронів продовжилась.

У результаті за нічну повітряну тривогу було збито чотири дрони, які запустила РФ. За повідомленням голови ОВА, безпілотники впали на цивільні об’єкти. На місце одразу приїхали всі спецслужби, рятувальники намагаються ліквідувати наслідки пожежі. Попередньо, внаслідок падіння дронів жертв немає.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що востаннє вибухи в Полтавській області лунали 23 жовтня. Їх могли чути жителі Кременчука та сусідніх населених пунктів. Як стало відомо пізніше, це була робота нашої ППО. У ту ніч було збито ворожу ракету над Онуфріївкою, що за 9 кілометрів від Кременчука.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах