Мотоцикліста, який скоїв наїзд на 9-річного хлопчика у Новооржицькій громаді, взяли під варту

Мотоцикліста, який скоїв наїзд на 9-річного хлопчика у Новооржицькій громаді, взяли під варту.

Мотоцикліста, який скоїв наїзд на 9-річного хлопчика у Новооржицькій громаді, взяли під варту.

Події
21 червня 2023 11:32

Суд прийняв рішення про утримання під вартою порушника ДТП, який перебував у стані алкогольного сп’яніння та керував мотоциклом, не маючи права цього робити.

За даними розслідування, 14 червня цього року, у селі Лазірки Новооржицької територіальної громади, 35-річний місцевий житель, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, виїхав на узбіччя дороги на мотоциклі та збив 9-річного хлопчика, який рухався на велосипеді. У результаті аварії дитина отримала перелом ноги та інші травми і зараз перебуває в лікарні. Про це повідомлено прес-службою Полтавської обласної прокуратури.

Під час попереднього розслідування встановлено, що мотоцикліст не має посвідчення водія та права керувати транспортними засобами. Рівень алкоголю в його крові перевищував 2 проміле.

На даний момент підозрюваному повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння, що призвело до серйозного тілесного ушкодження потерпілого (ч. 2 ст. 286-1 КК України).

Крім того, за клопотанням слідчого та згодою прокурора, Хорольським районним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для підозрюваного.

Проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні.

Нагадаємо, що у Полтаві затримано агента ФСБ, який планував удари по електростанціям Полтавщини та іншим регіонам України. За оперативною інформацією, українські спецслужби успішно припинили терористичну загрозу, затримавши агента ФСБ, який мав намір пошкодити електроенергетичну інфраструктуру країни. Подробиці цієї операції будуть розкриті під час брифінгу з представниками спецслужб. Це затримання відображає зростаючу небезпеку російської шпигунської діяльності та необхідність підвищення рівня безпеки в Україні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах