Голова української розвідки спрогнозував, коли ми повернемо свої території, включаючи Донбас та Крим

Глава української розвідки спрогнозував, коли ми повернемо свої території, включаючи Донбас та Крим.

Глава української розвідки спрогнозував, коли ми повернемо свої території, включаючи Донбас та Крим.

Події
13 травня 2022 20:14

Начальник військової розвідки України Кирило Буданов прогнозує, що до середини серпня війна досягне перелому і вже до кінця року має завершитися.

Як розповів генерал-майор Кирило Буданов в інтерв'ю Sky News, у Росії вже йде переворот для усунення Путіна. Крім того, глава розвідки підтвердив, що російський президент серйозно хворий на рак.

Кирило Буданов правильно пророкував, коли відбудеться російське вторгнення, хоча інші були публічно скептичними. А зараз впевнений у прогнозі його завершення:

– Перелом буде у другій половині серпня. Більшість активних бойових дій буде завершено до кінця цього року. В результаті ми відновимо українську владу на всіх наших територіях, які ми втратили, включаючи Донбас та Крим, – сказав голова військової розвідки України.

За його словами, він не був здивований невдачам нашого противника у війні, тому що розвідка знає про плани ворога майже тоді, коли вони складаються.

– Європа бачить Росію як велику загрозу. Вони бояться її агресії. Ми боремося з Росією вже вісім років і можна сказати, що ця широко розрекламована російська влада – це міф. Вона не така потужна. Це орда людей зі зброєю, – сказав Кирило Буданов.

Нагадаємо, колишній командувач армії США в Європі генерал Бен Ходжес раніше давав ще більш оптимістичний прогноз – він казав, що окупантів з України можуть відтіснити до кінця літа.

Будьте в курсі останніх новин, підпишіться на групи Vgorode в Facebook і Viber

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах