Сергій Ребров узимку може очолити збірну команду України

Сергій Ребров узимку може очолити збірну команду України.

Сергій Ребров узимку може очолити збірну команду України. Фото:

Спорт
01 листопада 2022 17:07

Колишній український футболіст і нині футбольний тренер Сергій Ребров вже цієї зими може стати головним тренером збірної України.

Зараз він очолює еміратську футбольну команду "Аль-Айн", проте в ОАЕ ходять чутки про його можливу відставку через незадовільні результати, пише 24tv.ua. Його контракт спливає влітку 2023 року, проте він може залишити посаду головного тренера раніше за строк. 

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб знати найважливішу інформацію

Так, очолити українську збірну команду з футболу він може вже 1 січня 2023 року. 

Нагадаємо, що головний тренер команди Олександр Петраков залишив свою посаду через закінчення терміну контракту після матчу України проти Шотландії. Тоді команди зіграли в нічию – 0:0. Ще тоді, перед матчем, Петраков розповів, що переговорів щодо продовження контракту не було.

Під його керівництвом збірна України не змогла пробитися на Чемпіонат Світу в Катарі та піднятися до елітного дивізіону А у Лізі Націй.

Також існує ймовірність, що тимчасовим головним тренером збірної України може стати Вісенте Гомес, який зараз є одним із тренерів "Аль-Айну". Він може заміняти Реброва до закінчення його контракту з еміратським клубом, після чого Сергій зможе повноцінно очолити українську команду.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах