Курси ДевОпс: станьте архітектором ефективності

Курси ДевОпс: станьте архітектором ефективності - фото

Курси ДевОпс: станьте архітектором ефективності - фото

Техно
20 квiтня 10:00

В IT-сфері одними з найбільш потрібних фахівців є інженери DevOps. Це спеціалісти загального профілю, які володіють різними навичками та мають об’ємні теоретичні знання. Якщо вас цікавить ця багатогранна й популярна професія, рекомендуємо пройти курс ДевОпс.

На ринку праці DevOps-інженери отримують гідну зарплатню. Досвідчений спеціаліст може розраховувати на престижну роботу та постійні кар’єрні зростання. Зацікавились? Тоді реєструйтеся на курси ДевОпс, які пропонує Sigma Software University.

Хто такий DevOps Engineer і що робить

ДевОпси виконують багато завдань. Вони займаються продуктом на кожному етапі його створення: від планування до моніторингу розробленого ПЗ. Ось деякі обов’язки DevOps-спеціаліста:

  • автоматизація тестування ПЗ;
  • безперервна інтеграція (CI) та безперервне розгортання (CD);
  • налаштування мереж і їх безпека;
  • оптимізація витрат у хмарних сервісах;
  • виявлення проблем при моніторингу систем.

Ви можете засвоїти ці вміння, коли пройдете навчання на ДевОпс онлайн. Окрім практичних навичок та інструментів, на курсі від Sigma Software University багато уваги приділяється майндсету та культурі професії DevOps. Без цього неможливо стати досвідченим спеціалістом.

Кому варто пройти курс DevOps

Стати інженером DevOps може будь-хто. Навіть якщо ви початківець у світі IT і володієте тільки базовими навичками програмування та розробки, DevOps курси Україна дозволять отримати нову велику теоретичну та практичну базу. Завдяки їй ви зможете почати ефективний розвиток у цій галузі.

Хто ще може пройти курс DevOps-спеціаліста:

  • Тестувальники. Якщо фахівець використовує ручне тестування, на курсах ДевОпс він дізнається про процеси автоматизованих тестів, контроль версій та інтеграцію засобів тестування в інфраструктуру.
  • Системні адміністратори. Для цих спеціалістів також буде корисно навчитися ефективного управління інфраструктурою та автоматизації.

Ті випускники, які продемонстрували найкращі результати під час проходження курсу DevOps, зможуть отримати рекомендацію на співбесіду у компанії Sigma Software. Для професійного старту треба тільки закінчити навчання ДевОпс.

Чому курс DevOps від Sigma Software University заслуговує на увагу

Курс DevOps – це відмінна можливість з нуля отримати потрібні практичні вміння з популярної IT-спеціальності. Навчання на ДевОпс-спеціаліста, яке запроваджує Sigma Software, має багато переваг:

  • Тренерами курсу є висококваліфіковані фахівці з великим досвідом у галузі DevOps.
  • Навчання відбувається онлайн.
  • Кожне заняття триває не більше 2 годин. Курс легко комбінувати з основним навчанням чи роботою.
  • Учасники виконують практичні проєкти у реальних сценаріях. Також вони отримують необхідну теоретичну базу.
  • Використовуються тільки високоякісні та актуальні навчальні матеріали.
  • Треба виконувати домашнє завдання та проходити практику. Це дозволяє закріпити отримані знання та опрацювати навички.
  • Наприкінці курсу учні роблять фінальний проєкт. Завдяки цьому вони самостійно розуміють, чи достатньо добре засвоїли навчальну програму.
  • Коли учасник закінчує DevOps Engineer курс, він отримує офіційний сертифікат. Документ допоможе у подальшому професійному розвитку.

Обов’язкові вимоги до участі на DevOps курсі

Якщо ви раніше ніколи не стикалися з програмуванням, для старту спробуйте простіші курси. Навчання на ДевОпс-інженера успішно пройде учасник, який відповідає встановленим вимогам:

  1. Основи програмування.
  2.  Досвід роботи з Linux.
  3. Рівень англійської – не нижче Pre-Intermediate.
  4. Базове розуміння Software Development Live Cycl.
  5. Наявність комп’ютера з відповідними технічними характеристиками.

Що буде вміти випускник курсу DevOps Engineer

Коли учасник закінчить курс ДевОпс, він отримає дуже багато корисної інформації з цієї галузі. Зокрема, буде вміти правильно оцінювати вартість запланованої інфраструктури, власноруч будувати її та налаштовувати правильний моніторинг. Завдяки практичному досвіду новоспечений спеціаліст зможе рухатися далі та вдосконалювати свої вміння у світі DevOps.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах