"Укрзалізниця" відкриває продаж квитків на поїзди до Херсона, Криму, Маріуполя, Донецька та Луганська

Із Києва до Криму запустять яскраво розфарбований "Потяг до Перемоги".

Із Києва до Криму запустять яскраво розфарбований "Потяг до Перемоги". Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

Транспорт та інфраструктура
13 листопада 2022 19:43

Несподівана ініціатива від Української залізниці - відкриття продажу квитків до поки що окупованих міст України та до щойно звільненого Херсона. Виручені гроші будуть спрямовані на благодійність.

"Укрзалізниця" розпочала продавати квитки до Сімферополя, Донецька, Маріуполя, Луганська на честь звільнення Херсона. Також доступні у продажу квитки до Херсона, поїздом до цього міста можна буде скористатися раніше, ніж до поки що не звільнених міст.

"Укрзалізниця" розпочала продаж квитків разом із платформою UNITED24. Ця акція є благодійним проектом "Квитки до перемоги", повідомляє "Укрзалізниця". В даний час купити квитки можна на три перші рейси з Києва до п'яти міст: Херсон, Маріуполь, Донецьк, Луганськ та Сімферополь.

Купівля такого квитка, йдеться у повідомленні "УЗ", є символом віри у ЗСУ та звільнення України від окупантів. Відразу після покупки використати квиток неможливо, проте після деокупації це стане можливим. Кожен, хто купив квиток, у майбутньому отримає від "УЗ" повідомлення, в якому вкажуть дату поїздки та місце у вагоні.

За вказаними п'ятьма напрямками курсуватиме розписний "Потяг до перемоги". Кошти від продажу квитків підуть на купівлю автомобілів, якими перевозитимуть мешканців деокупованих територій до найближчого залізничного вузла. Купити квиток можна за цим посиланням.

Нагадаємо, Vgorode вже писав у серпні про подарунок від "Укрзалізниці" до Дня Незалежності України - нового поїзда, що символізує рух країни у бік Перемоги у війні з агресором.

Новий поїзд, запущений 23 серпня, спочатку курсував маршрутом Київ - Ужгород, зараз він ходить маршрутом Київ - Кишинів. Він складається із 7 вагонів, кожен із яких був розписаний в оригінальному стилі українськими художниками.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах