Додаток "Укрзалізниці" тепер дозволяє купувати квитки студентам та оцінити сервіс

Додаток "Укрзалізниці" тепер дозволяє купувати квитки студентам та оцінити сервіс.

Додаток "Укрзалізниці" тепер дозволяє купувати квитки студентам та оцінити сервіс. Фото: Уніан

Транспорт та інфраструктура
10 грудня 2022 19:36

Донедавна студенти не могли користуватися додатком "Укрзалізниці" через те, що там не було передбачено купівлі квитків за пільговою ціною. Тепер така нагода з'явилася. Також там можна оцінити свою поїздку, як у багатьох інших програмах, що пропонують різні послуги споживачам.

Нагадаємо, у липні "Укрзалізниця" запустила додаток із продажу залізничних квитків для мобільних пристроїв. Завантажити його можна через AppStore чи Google Play Market.

Нова версія додатка дозволяє купувати квитки студентам вузів І-ІV рівнів акредитації, а також учням ПТУ зі знижкою 50%. Така знижка, нагадаємо, застосовується для проїзду у плацкартах та загальних вагонах, а також у регіональних поїздах із сидячими вагонами.

Ще одне нововведення, пише "Вечірній Київ", – це можливість оцінити поїздку. Зважаючи на те, що "Укрзалізниця" сама продає продає квитки через додаток, жодних додаткових комісій при купівлі квитка через додаток немає.

Нагадаємо також, у додатку "Укрзалізниці" тепер можна переглянути номер номер  колії прибуття поїзда на 17 найбільших вокзалах України.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах