Перевізники Полтави страйкуватимуть під будівлею ОВА (оновлено)

Перевізники Полтави страйкуватимуть під будівлею ОВА

Перевізники Полтави страйкуватимуть під будівлею ОВА фото:https://t.me/fontan1000000

Події
20 травня 2022 10:15
Автор: Юлия Булыга

Перевізники Полтави обурені словами голови Полтавської ОВА Дмитра Луніна, який запропонував віддати на потреби ЗСУ маршрутки, що не використовують для перевезень пасажирів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

20 травня перевізник Галина Залізняк, яка трьома мікроавтобусами обслуговувала маршрут на Вакуленці, привезе свій транспорт під будівлю Полтавської ОВА, щоб Дмитро Лунін організував проїзд по 8 гривен.

— У мене є водій, який на прохання влади евакуював переселенців, йому осколком снаряда відірвало колесо, дивом вижив. Тепер ми стоїмо, адже не можемо навіть замінити колеса. Чомусь політики завжди заробляють собі бали на темі тарифу, а ми не знаємо, як далі працювати за тарифом у 8 гривен? Тому ми поставимо мікроавтобуси під обласну адміністрацію, нехай Дмитро Лунін покаже нам, як можна працювати з таким тарифом, - каже перевізник.

Нагадаємо, автобуси Залізняк багато років їздили на маршрутах Полтави нелегально, деякий час, попри тариф у розмірі 4 гривен, її маршрутки брали по 5. Патрульні ловили водіїв на неодноразовових порушеннях ПДР та водіння у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння.

Тим часом Полтавський міський голова провів опитування полтавців: хто хоче користуватися транспортом, має погодитись на тариф 15 гривен в автобусі і 10 гривен в тролейбусі. Більшість опитуваних поки не згодні сплачувати стільки за проїзд.

UPD.:Зранку 20 травня перевізники не з'явилися під будівлею ОВА. Наразі тут є тільки поліцейські, які службовими автівками перекрили дорогу для ймовірного заїзду маршруток, пише "Зміст".

Голова Асоціації перевізників Юрій Лупаєнко каже, що не може нічого розказати про наміри коллег. Але якщо транспорт його підприємства знадобиться ЗСУ, він готовий віддати – найбільший перевізник мітингувати не збирається.

Будьте в курсі останніх новин, підпишіться на групи Vgorode в Facebook і Viber

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах