Амортизатори Тріаллі: коли купувати?

Амортизатори Тріаллі: коли купувати?

Амортизатори Тріаллі: коли купувати? Фото: AvtoBlog.ua

Події
01 червня 2022 16:55

У середньому амортизатори Тріаллі або будь-якого іншого бренду прийнято міняти кожні 70 тис. км, але точніше про необхідність заміни підкажуть майстри на СТО. Справа в тому, що на знос запчастин впливає безліч факторів: стиль водіння, якість монтажу і комплектуючих, стан доріг та інше. 

Ось ключові ознаки того, що настав час замінити амортизатори:

  • Автомобіль розгойдується, нахиляється на бік. Особливо при поворотах чи наїздах на перешкоду.
  • Кузов відхиляється тому, якщо збільшується швидкість.
  • З'явилися стуки/скрипи.
  • Помітно зношуються покришки, хоча їх термін ще не настав, процес відбувається нерівномірно.
  • Кермо вібрує навіть на рівній трасі.
  • Почала витікати гідравлічна рідина.
  • Машина нахиляється до землі у процесі гальмування.
  • Збільшується гальмівний шлях.

Важливість своєчасної заміни амортизатора складно переоцінити, оскільки ця деталь відповідальна за плавність ходу машини, і навіть за поглинання ударів під час руху. Зазначені моменти безпосередньо впливають на комфорт та безпеку руху. 

Особливості комплектуючих бренду

Деталі італійського виробника Trialli поділяють на великі категорії товарів:

  • Linea Qualita (деталі середнього рівня).
  • Linea Superiore (комплектуючі високої якості).

В обох представлені запчастини для трансмісії, кермових та гальмівних механізмів. Плюс бренд випускає різні гумотехнічні товари, прокладки та підшипники за демократичними цінами. Виробництво переважно розташоване у Китаї, Індії, але також продаються комплектуючі, що випускаються на заводах Бельгії, Чехії, Німеччини.

Де придбати комплектуючі Trialli?

Придбати автозапчастини цього бренду можна на нашому сайті, перейшовши за посиланням - https://ukrparts.com.ua/products/amortizatori/c-109/trialli/. Позначте у фільтрах особливості свого автомобіля (рік випуску, двигун та ін.), щоб полегшити процес підбору відповідної деталі. Інший варіант — скористайтеся пошуком або зверніться до менеджерів за телефоном. Вони підкажуть, які комплектуючі підійдуть для Вашого автомобіля. 

Інтернет-магазин УкрПартс працює понад 10 років. Ми пропонуємо придбати не тільки сертифіковані автозапчастини з гарантією від виробника (оригінали та аналоги), але й розхідники, автохімію та ін. Доставка замовлень провадиться по всій Україні поштовими службами, в Києві товари доставляє кур'єр. 

Для зручності клієнтів діє кілька варіантів оплати. Також в UkrParts регулярно проводяться акції, що допомагають заощадити. Не нехтуйте безпекою, вчасно замінюючи непридатні амортизатори.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах