У Полтаві спростували інформацію про холерну паличку у воді

У Полтаві спростували інформацію про холерну паличку у воді

У Полтаві спростували інформацію про холерну паличку у воді фото: championat.com

Події
22 червня 2022 22:46
Автор: Юлия Булыга

У Полтаві вдруге із 24 лютого з'являються чутки про зараження води. На цей раз у соцмережах пишуть, що через поширення холери у воді з-під крана заборонено купатися та пити її.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З 20 червня жителі Полтави почали отримувати повідомлення про загрозу розповсюдження холери у Viber. У повідомленні зазначено, що неназваний головний лікар обласної лікарні стверджує, що невдовзі холерна паличка з'явиться у воді через розкладання трупів. У зв'язку з цим медики нібито очікують на різке зростання смертності, пише "Полтавщина".

У Полтаві спростували інформацію про холерну паличку у водіУ Полтаві спростували інформацію про холерну паличку у воді фото: https://poltava.to/

У прес-службі КП "Полтававодоканал" кажуть, що у Полтаві п'ють артезіанську воду, джерела якої залягають на глибині 400-800 м. Фахівці хімбаклабораторії контролюють якість води щодня. За результатами аналізів вода у розподільній мережі на всіх об'єктах КП ПОР "Полтававодоканал" відповідає ДержСанПІНу. Воду знезаражують гіпохлоритом натрію, якого для підприємства достатньо.

У департаменті охорони здоров'я Полтавської області також заперечують інформацію щодо поширення холери. Жителів обласного центру просять не довіряти фейкам.

Будьте в курсі останніх новин, підпишіться на групи Vgorode в Facebook і Viber

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах