Чому на Полтавщині не скорочують комендантську годину

Чому на Полтавщині не скорочують комендантську годину

Чому на Полтавщині не скорочують комендантську годину фото: inform.zp.ua

Події
24 липня 2022 11:00
Автор: Юлия Булыга

Кременчуцька міська рада просить скоротити комендантську годину, аби бізнес міг працювати довше. У Полтавській ОВА кажуть, що підприємці можуть звернутися за перепустками для працівників і працювати скільки це можливо, щоб без проблем повертатися додому в умовах комендантської години.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Депутати Кременчуцької міської ради хочуть, щоб комендантську годину встановили з 23:00 до 05:00. Очільник ПОВА Дмитро Лунін каже, що військові та поліція не дають дозвіл на такі зміни, бо їхніх сил не вистачить, щоб додатково контролювати безпеку, пише Zmist.

Справа в тому, что в Україні діє дуже багато ДРГ. Поліція не має додаткового часу на контролювання ситуації на вулицях міст вночі та з'ясування – це диверсанти, чи мирна людина йде з роботи.

Наразі на Полтавщині комендантська година триває з 22:00 до 05:00. У цей час заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень особи. Але у разі небезпеки люди безперешкодно можуть прямувати до бомбосховищ в комендантську годину. При собі треба обов'язково мати паспорт.

Будьте в курсі останніх новин, підпишіться на групи Vgorode в Facebook і Viber

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах