Народному депутату Трухіну повідомили про підозру

Трухіну повідомили про підозру

Трухіну повідомили про підозру фото: interfax.com.ua

Події
07 вересня 2022 20:54
Автор: Юлия Булыга

Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили народному депутату Олександру Трухіну про підозру в спробі підкупу поліцейських.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За версією слідства, у серпні минулого року народний обранець став учасником ДТП на Бориспільській трасі, коли повертався з Полтави до Києва. На місці аварії він запропонував хабар патрульним поліцейським у розмірі "150 тисяч", щоб йому дозволили втекти.

Наразі невідомо, хто саме знаходився за кермом під час ДТП: сам Трухін, чи його друг Вітя. Але факт пропозиції хабаря зафіксувала нагрудна камера поліцейського.

Трухін вже відреагував на отримання підозри. На своїй сторінці у Facebook він закликав призупинити його членство у фракції "Слуги народу" у Верховній Раді.

- Попри це все, даю слово співпрацювати зі слідством і брати участь у всіх слідчих діях. Мені немає чого приховувати і я буду у законний спосіб доводити свою невинуватість, - написав політик.

Vgorode писав, що київський поліцейський Сергій Петрик, який працював на місці дорожньо-транспортної пригоди за участю народного депутата від "Слуги народу" Олександра Трухіна, може отримати від держави 10% від суми, яку йому запропонував нардеп.

Будьте в курсі останніх новин, підпишіться на групи Vgorode в Facebook і Viber

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах