Прогноз погоди у Полтаві у січні 2023: що говорять синоптики

Прогноз погоди у Полтаві у січні 2023

Прогноз погоди у Полтаві у січні 2023 фото: pixabay.com

Події
03 сiчня 2023 20:51
Автор: Юлия Булыга

Січень 2023 року у Полтаві буде відносно теплим місяцем, зі снігом, дощем та лише одним морозним днем. Сонця, на жаль, не вистачатиме – майже весь місяць небо буде затягнуте хмарами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Vgorode розповість, якою буде погода у січні.

За даними сайту Gismeteo, до кінця робочого тижня у Полтаві буде тепло – до +4 градусів вдень. Проте вже завтра нічна температура почне поступово йти в мінус і до 8 січня дістанеться позначки -10.

5 та 6 січня в обласному центрі обіцяють сніг із дощем. 7-8 січня буде сухо, але після +4 у попередні дні доведеться утеплюватися – вдень на вулиці похолодає до -5…-8 градусів.

9-15 січня очікується невелике потепління. Вдень градуси підвищуватимуться від -6 градусів на початку тижня до +4 у неділю, 15 січня.

12, 14 та 15 числа можливий сніг та сніг з дощем.

16-22 січня температурні гойдалки хитнуться у бік похолодання: тиждень розпочнеться з +6 градусів та до 19 числа на вулиці буде 0. 20 січня синоптики прогнозують -12 градусів. Єдиний морозний день тижня буде невеликим випробуванням перед нічним морозом. У ніч на 21 січня стовпчики термометрів зваляться до позначки -17 градусів, але до ранку 21 січня наберуть сили і доповзуть до рівня -4.

Прогноз погоди у Полтаві у січні 2023Прогноз погоди у Полтаві у січні 2023 фото: gismeteo.ua

22-31 січня у Полтаві буде відносно тепло: удень у середньому -2 градуси, а вночі -4 градуси. Ситуацію скрасить сніг, який до кінця місяця йтиме щодня, прикрашаючи вулиці та створюючи гарний настрій.

Будьте в курсі останніх новин, підпишіться на групи Vgorode в Facebook і Viber

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах