У Полтаві родина поліцейського затримала зловмисника, який вдерся у їх будинок

У Полтаві родина поліцейського затримала зловмисника, який вдерся у їх будинок

У Полтаві родина поліцейського затримала зловмисника, який вдерся у їх будинок фото: https://pl.npu.gov.ua/

Події
22 сiчня 2023 13:12
Автор: Юлия Булыга

У Полтаві дружина поліцейського дала відсіч раніше судимому зловмиснику, який вдерся у будинок її батьків. Нині 52-річний підозрюваний знаходиться під вартою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Подія сталася 10 січня близько 13:00. За словами Дар’ї, по обіді вона з мамою заглянули до кімнати, де спав її трирічний син. Проте побачене "паралізувало" молоду жінку – в кімнаті знаходився невідомий чоловік з ножем в руках.

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Полтавської області.

Спочатку Дар’я сподівалася на допомогу батька, який займався господарськими справами у дворі. Вона почала кричала щосили, щоб він почув і прийшов на допомогу. Однак чужинець сказав їй "твого сина вже немає", після чого материнський інстинкт взяв верх над жінкою.

- Я за ним (зловмисником) бігала, ганялася – не давала йому втекти. Навіть не здогадувалася, що я така сильна… – зізналася молода матір.

Жінка намагалася втримати небезпечного чужинця та передати чоловіку-поліцейському, якому зателефонували за першої ж нагоди.

Начальник чергової частини відділення поліції № 1 Полтавського райуправління Дмитро Добряк каже, що через поганий мобільний зв'язок почув від дружини незрозумілі обривки фраз "тут… до нас… невідомий… вдарив… Луки немає…", після чого жінка почала плакати. Офіцер миттю кинувся на допомогу рідним.

-Я його (незнайомця) ловила, не давала перелізти через паркан. Але на третій раз він сильно вдарив мене у живіт… Я впала, а він побіг земельними ділянками сусідів у бік дороги, – розповіла жінка.

Переконавшись, що синочок не постраждав, Дар’я повернулася до пошуків зловмисника.

Тим часом батько Дар’ї (який працював на іншому кінці земельної ділянки) таки чув крики, але навіть не міг припустити, що вони лунають з його будинку. Він зрозумів, що сталася біда лише після того, як до нього прибігла дружина з найменшою онукою на руках і розповіла жахливу новину: "У будинку чужий чоловік і немає середнього внука…".

Олександр Павлович все кинув та вибіг на вулицю, куди подалася донька. Тут за кілька десятків метрів з боку сусідських городів він  побачив чоловіка, який перелазив через паркан.

-Я взяв його за шкірку та привів у двір нашого будинку. А далі приїхав зять та була робота поліції, які взяли цю ситуацію під контроль, - каже чоловік.

Згодом з'ясувалось, що побоювання Дар’ї щодо наявності у зловмисника ножа, не підтвердилися.

Затриманого чоловіка раніше притягували до кримінальної відповідальності за корисливі злочини. Наразі він знаходиться під вартою.

Будьте в курсі останніх новин, підпишіться на групи Vgorode в Facebook і Viber

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах