Вдома під ковдрою: 7 серіалів, які вийдуть у лютому 2024 року.
Вдома під ковдрою: 7 серіалів, які вийдуть у лютому 2024 року
Дозвілля та їжа
26 сiчня 13:54
Вдома під ковдрою: 7 серіалів, які вийдуть у лютому 2024 року. Фото: gettyimages.com, Dennis Fischer Photography

У лютому українців очікують нові серіали, серед яких довгочікуваний "Містер та міссіс Сміт". Які серіали варто подивитися – розповість Vgorode у цій підбірці.

Містер та міссіс Сміт

Цей серіал базується на однойменному фільмі 2005 року з Бредом Піттом та Енджеліною Джолі в головних ролях. Головні ролі в серіалі ж виконали Дональд Гловер і Майя Ерскін.

8-серійний серіал – про двох невідомих, які, виявившись співробітниками секретного агентства, повні оптимізму щодо свого майбутнього. Однак основною проблемою стає необхідність вступити у фіктивний шлюб і видаватися за містера і місіс Сміт.

Один день

Цей мінісеріал знятий на основі світового бестселера Девіда Ніколса. Він про Емму та Декса,  історія кохання яких триває двадцять років. Емма й Декстер проводять разом одну ніч після випускного, і їхні дороги розходяться. Але доля пов’язала їх назавжди.

Аватар: Останній захисник

Основний сюжет розгортається в світі, де існує чотири елемента - вода, земля, повітря та вогонь, і існують люди, які можуть керувати цими елементами, відомі як Захисники. Але лише один Аватар може контролювати всі чотири елементи, і цей Аватар має обов'язок принести мир і баланс у світ.

В описі серіалу зазначається, що колись чотири нації світу гармонійно співіснували завдяки Аватару, майстру всіх чотирьох елементів, який підтримував мир. Але все змінилося, коли Нація вогню напала й знищила повітряних кочівників, зробивши таким чином перший крок до завоювання світу. 

Ходячі Мерці: Ті, хто живе

Серіал "Ходячі мерці" розповідає історію групи людей, які намагаються вижити в світі, зараженому зомбі-епідемією. Серіал зосереджується на взаємодії персонажів, виживанні в умовах апокаліпсису та небезпеці від як зомбі, так і інших виживших. 

Цей спін-офф розповість про подальшу долю колишнього заступника шерифа з округу Кінг та лідера вцілілих після зомбі-апокаліпсису Ріка Граймса, войовниці з катаною Мішон та офіцера "Громадянської республіки військових" Джейдіс, яка разом із Ріком полетіла на гелікоптері в п'ятому епізоді.

Альфа-самці: 2 сезон

Педро, Луїс, Рауль і Санті - це  четверо друзів, кожен з яких намагається примиритися з новим світом сильних жінок у своїй незграбній манері.

Доброго ранку, Вероніка

Хто такий Дум? Це питання, яким керується третій і останній сезон "Доброго ранку, Вероніка!. У пошуках третього брата Вероніка досліджує притулок, де виросли Брандао та Матіас. У маленькому містечку вона зустрічає мільйонера-конярника Жеронімо і його матір Діану, красиву та загадкову жінку, яка зберігає таємниці про жахливе минуле цього місця. Однак коли мафія наражає сім'ю Веро на небезпеку, їй доводиться змагатися з часом. Не маючи виходу, вона ризикує всім у небезпечній гонитві, з якої може не вийти живою. 

Трясовина 3 сезон

Цей польский серіал про повінь століття, яке викопує ще одне тіло в лісі Гронті, а разом з ним приходить корупція, шахрайство з 90-х і довго приховувані секрети Другої світової війни. У новому сезоні настає нове тисячоліття. Старі справи набувають ширшого контексту. Минуле наздоганяє героїв несподівано, і таємниці з лісу Гронті потрібно розгадати. 

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах