Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 15 по 22 лютого.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 15 по 22 лютого
Дозвілля та їжа
14 лютого 12:10
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 15 по 22 лютого. Фото: povaha.org.ua

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Уроки толерантності

Рейтинг IMDB: 8/10

Комедія. Україна, 2023 р.

Режисер: Аркадій Непіталюк

В ролях:

Олена Узлюк

Олександр Піскунов

Олександр Ярема

Звичайна українська родина, щоб упоратися з фінансовими труднощами, прийняла пропозицію стати учасниками програми євроінтеграції «Уроки толерантності». Чи вдасться провінційній вчительці, її безробітному чоловікові та дітям приборкати власні стереотипні погляди та подивитися світ очима тих, кого обходили десятою дорогою.

Мадам Павутина

Рейтинг IMDB: 7.8/10

Фантастика, екшн. США, 2024 р.

Режисер: С.Дж. Кларксон

В ролях:

Дакота Джонсон

Сідні Свині

Ізабела Мерсед

Фільм розповідає історію походження однієї з найзагадковіших героїнь видавництва Marvel Кассандри Вебб, фельдшерки з Манхеттена, яка, можливо, має здібності до ясновидіння. Вимушена зіткнутися з викриттями про своє минуле, вона налагоджує стосунки з трьома молодими жінками, яким судилося могутнє майбутнє... якщо вони зможуть пережити смертоносне сьогодення.

Смак пристрасті

Рейтинг IMDB: 7.5/10

Драма, романтика. Франція, 2023

Режисер: Чан Ань Хунг

В ролях:

Жюльєт Бінош

Бенуа Мажимель

Емманюель Салінже

1885 рік. Незрівнянна куховарка Євгенія останні 20 років працювала на відомого гурмана Додіна. Згодом гастрономічна практика та взаємне захоплення перетворилися на романтичні відносини. Особливий зв'язок куховарки та гурмана народжує вишукані страви, що вражають навіть найвідоміших шеф-кухарів світу. Незважаючи на своє кохання, Євгенія любить свободу і не планує виходити заміж за Додіна. Щоб змінити її думку, він вирішує зробити те, що ніколи раніше не робив – готувати до неї.

Боб Марлі: One Love

Рейтинг IMDB: 7.3/10

Біографія, драма, музика. США, 2024 р.

Режисер: Рейнальдо Маркус Грін

В ролях:

Кінгслі Бен-Адір

Лашана Лінч

Джеймс Нортон

Яскрава історія, що прославляє життя та музику ікони, що надихала цілі покоління своїми посланнями любові та єдності. Вперше на великому екрані відкрийте для себе захоплюючу історію Боба Марлі про злети та падіння, пов'язані з його революційною музикою.

Керол

Рейтинг IMDB: 7.2/10

Драма. США, 2015 р.

Режисер: Тодд Хейнс

В ролях:

Кейт Бланшетт

Руні Мара

Кайл Чандлер

Нью-Йорк 1950-х років. Дві жінки з різних соціальних верств несподівано знаходять кохання там, де найменше її шукали. Тереза - молода дівчина, яка працює клерком в універмазі, і мріє про повніше життя. Вона зустрічає Керол, привабливу жінку, яка потрапила до пастки шлюбу без кохання. Між ними відразу виникає розуміння та легкість. Дружні стосунки переростають у щось більше. Керол йде на сміливий крок і звільняється від кайданів шлюбу. Але чоловік починає ставити під сумнів її компетентність як матері, коли стає відомо про зв'язок з Терезою і близькі відносини з подругою Еббі.

Найкращий нянь

Рейтинг IMDB: 5.8/10

Драма, комедія. Франція, 2023

Режисер: Крістоф Барратье

В ролях:

Кев Адамс

Жерар Жюньо

Клер Шюст

Віктор – успішний фокусник. Кар'єра на підйомі, він збирає повні зали. Нарешті йому запропонували світове турне! Але є одна дрібниця – маленька дитина, яку треба доглядати, бо вона вдома і за маму, і за тата. Пошуки няні провалилися, і єдиний варіант – звати дідуся…

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах