На Полтавщині перебої зі звя'зком у операторів lifecell та "Київстар"

На Полтавщині перебої зі звя'зком у операторів lifecell та "Київстар"

На Полтавщині перебої зі звя'зком у операторів lifecell та "Київстар" фото: informator.ua

Події
12 вересня 2022 10:25
Автор: Юлия Булыга

З ранку 12 вересня приблизно на половині території Полтавської області відсутній звʼязок та інтернет мобільного оператора lifecell.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін, через перепади напруги у оператора вийшов із ладу регіональний вузол звʼязку. В другій половині дня інтернет і звʼязок lifecell мають повністю відновити.

В оператора "Київстар" також є перебої зі звя'зком у двох локаціях Полтави. Протягом найближчої години проблеми також мають усунути.

Наразі в Україні працює національний роумінг. Завдяки йому можна залишатись на звʼязку, якщо зник сигнал свого мобільного оператора.

На Полтавщині перебої зі звя'зком у операторів lifecell та "Київстар"На Полтавщині перебої зі звя'зком у операторів lifecell та "Київстар" фото: https://t.me/DMYTROLUNIN

Національний роумінг не потребує додаткової плати від абонентів. Тарифікація дзвінків та смс відбувається згідно з умовами тарифного плану вашого оператора.

Vgorode повідомляв, що ввечері 11 вересня на Полтавщині були проблеми з електропостачанням та водою. Це сталося через обстріли окупантів РФ. Наразі комунальники усунули проблеми.

Будьте в курсі останніх новин, підпишіться на групи Vgorode в Facebook і Viber

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах